Muhallebili Luppo Tanımı İçin Malzemeler
- 2 yemek kaşık un
- 2 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı şeker
- 1 paket krem şanti
- 1 paket luppo
- 1 adet muz
- 1 paket tekli petibör bisküvi
Muhallebili Luppo Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Un, süt ve şekeri muhallebi kıvamına gelene kadar karıştıralım.
- Kaynaktan sonra soğutalım.
- İçerisine paket krem şanti koyup çırpalım.
- Muzu, luppo ve petibör bisküviyi ufak ufak hale getirelim ( irili büyüklü)
- Karışımın içine koyup karıştıralım spatula ile strece sarıp buzluğa kaldıralım.
- Dilerseniz üzerine çikolata sos dökebilirsiniz. Afiyet olsun