Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muharrem İnce asansor kriziyle ilgili konuştu

0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, beraberindeki heyetle birlikte Anıtkabir’i ziyaret ettikten sonra Turkİş Genel Merkezi’ne gitti
h 4ONLAR BENİM AKRABALARIMCHP Genel Merkezi’nde yaşanan asansor krizi ile ilgili Muharrem İnce, “Kendi arkadaşlarıma fırca attım size ne Benim akrabalarım onlar Kendi yoğurdum ekşi diyebilirim dedi
imagesmuharreminceasansorkriziyleilgilikonustu5af1d606a9abd

Similar threads

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer arasında "afiş toplatma" polemiği yaşanıyor.  Memleket Partisi'nin İzmir kongresinde konuşan Muharrem İnce, kongre binasının önünde partisinin afiş ve bayraklarının İzmir Büyükşehir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
CHP'nin 2018 yılındaki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Tekrar aday gösterildiğimde hakkın yerini bulacağına inanıyorum. Ama partimin bunu nasıl değerlendireceği elbette ki seçim yaklaştıkça belli olacaktır" dedi. İnce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için, "Halk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
İnce de, bu gelişme üzerine hususla ilgili birinci değerlendirmeyi toplumsal medya hesabından yaptı, "İddiaların benimle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur, olamaz. Bu iş elbette yalnızca yargıyla sonlu kalmayacaktır" dedi. Türkiye 3 gündür Sözcü Gazetesi muharriri Rahmi Turan'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
CHP'li bir ismin Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğü teziyle başlayan tartışmada ismi geçen Muharrem İnce Yalova'da basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor. İnce'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: Erdoğan Suriye'yi, Trump'ı bitirdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Maalesef ki olaysız tek bir günümüz yok. Orman yangınları, sel felaketi, çocuk istismarı, işsizlik... derken bitmek bilmeyen bir listeyle karşılaşıyoruz ancak unutmayalım ki bu içerikte sayacağımız tüm bu felaketleri bizler yalnızca bir yılın içerisinde yaşadık. Yüreğiniz kaldıracaksa buyrun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt