Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

mühendise sorulan tuhaf sorular....

mühendise sorulan tuhaf sorular....
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
mühendise sorulan alışılmadık sorular Yahu sen inşaat mühendisiydin di mi? Evet?? Baksana bu bina yıkılır mı? Ne bileyim ben, bisürü testi var bu işin böylece karpuza vurur gibi anlaşılmaz bu işler! Ne biçim mühendissin lan sen? 2 Bölüm ne? Cihaz mühendisliği Kaç tane kız var lan sizde ?? 3 Ne çıkacan mezun olunca? Gemi inşaat muhendisi Ha, kaptan felan yani Değil ebe olacaz 4 Mesleğin ne evladım? Kimya muhendisiyim amca Sabun, şampuan felan Değil amca öyle değil; daha bi kuvvet 5 Abi senin birim bilgisayardı di mi? Evet? Ya 6 haneli icq numarası nası alyoruz? Öğretmişlerdir size (bağlı yan okulda ders var ICQ101 diye) Öğretmediler, bilmiyorum 6 Ne mühendisisin? Endüstri mühendisi Ne endüstrisi? 7 Arkeoloji bölümünde okuyan bir birey kadar, bilgisayar mühendisliğinde okuyan bir kişiye yöneltilmiş soru: Abi sen bilgisayar mühendisliğinde okuyordun dimi? Evet Size hacker'lik yapmayı öğretiyorlar mı, böyle bir ders var mı? Siz de tarihi eser kaçakçılığı diye bir ders var mı? ?! 8 Abi nerde okuyodun sen? Cihaz mühendisliği 4 takvim mı? 9 Ne mühendisisin? Bilgisayar Bu bilgisayarlar nasıl çalışıyorlar kuzum? İçlerinde elektronik devreler var, ikili mantığa kadar ??! Boşver, sen tak fişi çalışır onlar 10 Ne mühendisisin? Bilgisayar Yav bizim olana şöyle iyi bişey, oyunlu falan, toplasak kaça çıkar? 11 Bilgisayar mühendisliğini kazandığına göre fazla akıllı olmalısın Değil ya pek yok Salak mısın yani? 12 Emre aslanım sen alet mühendisiydin demi? Evet mahmut amca Vallahi tebrik ederim seni ya sırası gelmişken bizim şofben bozuldu, müsait olduun bi zaman diyodum 13 Yavrum inşaat mhendisi mi olacaksın sen? Evet teyzecim Ayy canm benim peki meslek miş bulabilecek misin çıkınca, master yapacak mısın? master yapmadan da bir kasıt değil artık Mühendis kaynıyor ortalık Saol ya Bunları hatırlattın ya huzura kavuştum derhal Bozmasaydın ya şu hoş ortamı, daha iyi olmaz mıydı? 14 Ne meslek yaparsın sen? Haberleme mühendisi Yaw bu nokialarda radarın yeri tespit ediliyo mu Nasıl oluyo o ? Benim bu telefona nerden müzik yüklenir ? Sen şu anda telefon felan yapabiliyon mu bana da yap Bu uydu kanallar şifresiz felan nasıl izleniyo onun bi aleti varmış, var mı sende ? 15 Senin okuduğun birim ne yienim? Genetik mühendisliği diyorlar teyzecim Vah vah tıp fakültesi tutturamadn mı yavrum, böyle genetik mühendisi olucan? Kandan cerahatten pek hoşlanmam 16 Hmm yazılım mühendisliği nasıl oluyor o? Bilgisayar yazılımı üzerine Yazı mı yazıyorsun yani bilgisayarda? Evet yazı yazıyorum bilgisayarda (la havle) 17 Ahmet makina mühendisliği zorlama muydu? Ast olum termo, mukavemet, akışkanlar bunları geçene kadar arkamdaki kıllar ağardı Helal olsun valla ya benim evdeki musluğa bi bakıverse lan, damlatıyo kaç gündür o da akışkan sonuçta he ne dersin? Allah belanı versin derim başka bişey demem 18 Sen şu anda ne okuyodun? Bilgisayar mühendisliği Evladım boşuna okuyosunuz siz, şimdiki çocukların tümü bilgisayar kurdu, bizim oğlan bütün gün internet cafede Tabii amca, anlıyorum 19 işçilerin yeni girmiş cihaz mühendisi hakkındaki yorumları: Bak örneğin şu yeni giren mühendis var ya hee CNC'nin Ssinden bile anlamıyo CNC'de Svar mı oysa lan? Neyse işte anlamıyo 20 Ne okuyorsun sen? Peyzaj mimarlığı Ne yapar o? Doğal çevreyi bozmadan insan gereksinimlerini yerine getirmek için çalışmalar ve planlar yapar Kentlerdeki parkların, bahçelerin, tarım alanlarının ve yolların Ha yani bahçıvan olucan!