Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muhlama

Muhlama
0
15

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
muhlama.jpg

Muhlama Tanımı İçin Materyaller

  • 3 yemek kaşığı tereyağ
  • 3 yemek kaşığı mısır unu
  • 2 su bardağı sıcak su
  • Lisan peyniri, kolot peyniri yada taze kaşar peyniri
  • Ben lisan peyniri kullandım sonuç şahane oldu
  • Tuz

Muhlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavaya üç kaşık tereyağı koyun köpük köpük olunca mısır ununu ekleyin.
  2. 2-3 dakika kavurun kavurduktan sonra sıcak suyunu ve tuzunu ekleyin koyu yada katı olursa biraz daha su ekleyebilirsiniz.
  3. Göz göz olana kadar bu formda karıştırın ve peyniri ek bir cins karıştırın ve bırakın fazla karıştırmamaya ihtimam gösterin (Yoksa peyniriniz uzamaz).
  4. Orta ateşte tereyağı üzerine çıkana kadar pişirin hepsi bu kadar. Afiyet olsun ????????.
Muhlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt