Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Muhteşem Kahvaltım

Muhteşem Kahvaltım
0
18

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
muhtesem-kahvaltimmm.jpg

• Pişi
  • Pankek
  • Patates kızartması
  • Yumurta haşlaması
  • Peynir çeşitler
  • Zeytin çeşitleri
  • Reçel
  • Bal-tereyağ
  • Salam
  • Domates-salatalık
  • Meyve tabağı
  • Ezme
Güzel bi menü.

Similar threads

Domates Salatalık Yeşil zeytin Siyah zeytin Tulum peyniri Örgü peyniri Tıp peynir Salam Sosis Sucuk Yumurtali ekmek Yumurta Acılı ezme Ajdar ezme Biberli domatesli ezme Vişne reçeli Çilek reçeli Çikolata Fındık ezmesi Patates kızartması Boyoz Yuvarlak tahinli Gevrek Konuklarıma sunduğum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
Kahvaltıda ailenizin yada misafirlerinizin midesini bayram ettirecek lezzetli bir menü; Patates kızartması Pişi (donut şeklinde daha havalı) Güveçte sucuklu kaşarlı menemen Domates, salatalık, mevsim yeşillikleri Kahvaltılık peynir çeşitleri ve zeytin Salam çeşitleri Reçel çeşitleri Tereyağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Patatesli kalem böreği Yağ çekmeyen pişi Altın pankek Zeytin Beyaz peynir Kaşar peyniri Domates Salatalık Haşlanmış yumurta Ceviz Bal Reçel Salam Maydanoz Meyve tabağı Kahvaltılık çikolata
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Kakaolu pankek Küçük pizza Mantarlı sucuklu kaşarlı güveç Sütlü biber Brokoli haşlaması Meyve tabağı Yumurtalı ekmek Salam Zeytin Peynir Domates salatalık Salam Krem peynir Beyaz peynir Çilek reçeli Tahin Bal kaymak Çay Kahvaltı menüsü
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
Zeytinyağlı biber dolması Pizza ekmekleri Patatesli börek Pankek Patates kızartması Zeytin tabağı Peynir tabağı Reçel çeşitleri Kahvaltılık çikolata Salata domates söğüş Salam Kerti peynir ( Erzurum usulü) Sıcak çay Herkese iyi pazarlar diliyorum. Aile kahvaltısı vazgeçilmez olanıdır eminim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt