Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Muhteşem Lezzetli Sosuyla Demleme Kuskus Makarnası

Muhteşem Lezzetli Sosuyla Demleme Kuskus Makarnası
0
26

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
muhtesem-lezzetli-sosuyla-demleme-kuskus-makarnasi-7.jpg

Harika Lezzetli Sosuyla Demleme Kuskus Makarnası Tanımı İçin Gereçler

  • Sıvı yağ
  • 1 adet orta uzunluk kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı kadar kuru nane
  • 1 yemek kaşığı dolusu domates salçası
  • 1 silme çay kaşığı karabiber
  • 1 dolu çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 2 su bardağı kuskus makarnası
  • 4.5 su bardağı ılık su
  • 1-1.5 tatlı kaşığı tuz
  • 1 adet tavuk bulyon

Harika Lezzetli Sosuyla Demleme Kuskus Makarnası Tanımı Yapılışı

  1. Kuskusu bu formda denemenizi tavsiye ederim, nitekim harika bir tat.
  2. Yemeklik doğranmış soğan ve sarımsaklarımızı sıvı yağda kavuralım.
  3. 1 tatlı kaşığı kadar kuru nanemizi de tencereye alalım ve 1 dk kavuralım.
  4. 1 yemek kaşığı dolu dolu domates salçamızı da tencereye alalım ve uygunca kavuralım.
  5. 2 su bardağı kuskus makarnamızı tencereye alalım, üzerine karabiber, kimyon ve pul biberimizi ekleyip 1 kere karıştıralım.
  6. 4,5 su bardağı ılık suyumuzu tencereye ekleyip çabucak üzerine 1- 1, 5 tatlı kaşığı kadar tuz ve 1 adet tavuk bulyonu da alalım yeterlice karıştıralım.
  7. Tenceremizi orta ateşte kapağı yarı açık bir halde ve en kıymetlisi 3 dk da bir karıştırarak pişirelim.
  8. Dikkat: üstünün sulu göründüğüne aldanmayın, karıştırmazsanız tabanını tutacaktır; bu açıdan öteki makarnalardan farklıdır.
  9. Suyunu büyük oranda çekip azıcık sulu kaldığında ocaktan alarak kapağını kapalı tutarak 15 dk kadar dinlendirelim.
  10. Enfes makarnamız hazır.
  11. Ölçüler tamdır, inançla yapabilirsiniz.
Afiyet olsun????????.
 
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt