Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Muhteşem Lezzette Lokanta Usulü Sarı Mercimek Çorbası

Muhteşem Lezzette Lokanta Usulü Sarı Mercimek Çorbası
0
148

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Muhteşem Lezzette Lokanta Yordamı Sarı Mercimek Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kase kırmızı mercimek
  • 1 tane kuru soğan yemeklik doğranmış
  • 1 tane havuç
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 bardak kemik suyu
  • 1 lt olağan sıcak su gerekirse ilave edebilirsiniz
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
Üzerinin sosu için;
  • Yarım su bardağı zeytin yağı
  • 1 yemek kaşığı pulbiber
  • Yarım yemek kaşığı nane
  • 1 tatlı kaşığı kimyon

Muhteşem Lezzette Lokanta Metodu Sarı Mercimek Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Soğanımızı ve havucumuzu tencereye alarak güzelce kavuruyoruz.
  2. Kavrulan soğana yıkadığımız mercimeğimizi ek ediyoruz.
  3. Biraz kavurduktan sonra üzerine zerdeçalı ve suyunu ek ediyoruz.
  4. Mercimeklerimiz pişene kadar pişiriyoruz. Hazır olan çorbamızı blendırdan geçiriyoruz.
  5. Üzerinin sos materyalini ocağa alarak güzelce kızdırıyoruz. Hazır olan çorbamıza dökerek servis yapıyoruz.
Muhteşem Lezzette Lokanta Metodu Sarı Mercimek Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Lokanta Yordamı Mercimek Çorbası Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı kırmızı mercimek1 tane havuç1 tane orta uzunluk soğan2 diş sarımsak2 yemek kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı tuz Sosu İçin 3 yemek kaşığı un1 çay kaşığı kuru nane1 çay kaşığı kimyon1 çay kaşığının ucuyla zerdeçal3 yemek kaşığı sıvı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Lokanta Metodu Mercimek Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı mercimek6 bardak tavuk suyu (knor bulyonda kullanabilirsiniz)1 adet orta uzunluk soğan1 diş sarımsak1 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağıYarım çay kaşığı zerdeçalKarabiberTuz Lokanta Tarzı Mercimek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Lokanta Yordamı Mercimek Çorbası (Püf Noktası Yapılışında) Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı kırmızı mercimek6 su bardağı sıcak su (mercimeği haşlamak için)1 adet kuru soğan1 adet orta uzunluk patates1 adet havuç1 diş sarımsak(isterseniz eklemeyebilirsiniz)Yarım çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Lokanta Adabı Ezogelin Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 tane soğan2 diş sarımsak2 yemek kaşığı tereyağ2 yemek kaşığı salça1 çay bardağı mercimekYarım çay bardağı pirinç ve bulgur1 tatlı kaşığı nane1 çay kaşığı kırmızı toz biber1,5 litre su1 su bardağı et yahut tavuk suyu Lokanta Yordamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Lokanta Usulü Mercimek Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1,5 su bardağı sarı mercimek1 adet kuru soğan1 adet havuç1 yemek kaşığı un4 yemek kaşığı sıvı yağ1 su bardağı kemik suyuTuzYarım çay kaşığı kimyonYarım çay kaşığından daha az karabiber1 çay kaşığı kurutulmuş nane1, 5 litre su Sos için 1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt