Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Muhteşem Sosuyla Yumuşacık Kanat Patates

Muhteşem Sosuyla Yumuşacık Kanat Patates

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Muhteşem Sosuyla Yumuşacık Kanat Patates Tanımı İçin Malzemeler

• 500 gram kanat
  • 4 orta uzunluk patates
Sosu için;
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 silme tatlı kaşığı toz biber
  • Yarım tatlı kaşığı karabiber
  • Yarım tatlı kaşığı kekik
  • Yarım su bardağı su
  • Tuz

Muhteşem Sosuyla Yumuşacık Kanat Patates Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Sosu için; gerekli bütün gereçleri derince kaba alarak çırpalım.
  2. Kanatları 2 ye bölerek sosun yarısıyla kanatları soslayarak 1 saat kadar dinlendirelim (Benim vaktim olmadığımdan marine etmedim lakin siz edin bu formda et daha yumuşak oluyor)
  3. Süre sonunda patatesi soyarak elma dilimi formunda dilelim. Diktörgen borcama tavuk ve patatesi alarak kalan sosunu gezdirelim ve karıştırarak yayalım.
  4. 200 derece fanlı ayarda 35-40 dakika pişirelim afiyet olsun.
Muhteşem Sosuyla Yumuşacık Kanat Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Şahane Sosuyla Fırında Piliç Kanat Tarifi İçin Malzemeler 1 paket tavuk kanat Sosu için; KekikPulbiberKarabiber1 tatlı kaşığı bal1tk tuz2 yemek kaşığı zeytinyağı Şahane Sosuyla Fırında Piliç Kanat Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Organik tavuk bulamadığımda kuru yolum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Mükemmel Sosuyla Tavuk Kanat Tanımı İçin Gereçler 1 kg tavuk kanat3 yemek kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı bal1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı kekik1 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı toz biber Süper Sosuyla Tavuk Kanat Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yıkayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Fırında Yumuşacık Tavuk Kanat Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo tavuk kanat1 kase arpacık soğan1 kilo küçük patates5 diş sarımsak2 tane yeşil biber2 tane kapya biber Tavuk sos için 1 çay bardağı sütYarım çay bardağı zeytinyağı1 tatlı kaşığı toz biber1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı kimyon1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Muhteşem Sosuyla Fellah Köftesi Tanımı İçin Malzemeler 2 çay bardağı ince bulgur2 çay bardağı su1 kahve fincanı irmik2 adet haşlanmış patates2 tepeleme yemek kaşığı un1 adet yumurta1 yemek kaşığı salça ( ben karışık antep salçası kullandım )1 tatlı kaşığı tuz Sosu için; Yarım çay bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Fırında Sebzeli Tavuk Şiş (Lokum Üzere Yumuşacık) Tanımı İçin Gereçler 500 gram tavuk göğsü kuşbaşı4 adet yeşil biber2 adet kırmızı biber2 adet patatesÇeri domates Sosu için : 1 /2 çay bardağı sıvı yağ2 yemek kaşığı yoğurt1 yemek kaşığı salça3 diş sarımsak1 tatlı kaşığı pul biber1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,743Kullanıcılar
rifuals1Son üye
Üst Alt