Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mükemmel ️️Pastane Kurabiyesi

Mükemmel ️️Pastane Kurabiyesi
0
94

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Mükemmel ️️Pastane Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

• 1 paket margarin
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • Yarım su bardağı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un
Üzerine;
  • Yumurta beyazı
  • Ceviz, badem (ellinizde ne varsa)
  • Çikolata

Mükemmel ️️Pastane Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Margarin, sıvı yağ, pudra şekeri ,kabartma tozu ,vanilya ,nişasta karıştırıp ve yoğurun.
  2. En son unu ekleyin, kulak göğsü kıvamında olunca kâfi denetimli unu ekleyin.
  3. Ben yuvarlak hal verdim, üstünü yumurta akına sürdüm ve ceviz koydum.
  4. 25 dk 180 derece pişirdim, denetimi form de afiyet olsun ❣️
Mükemmel ️️Pastane Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Pastane Kurabiyesi Tanımı İçin Gereçler 125 gram margarinYarım su bardağı sıvı yağ1 yumurta1 buçuk çay bardağı pudra şekeri1 çay bardağı nişasta1 paket vanilyaYarım paket kabartma tozuYaklaşık 3 su bardağı un Üzeri için; Meyve sosu ya da marmelat Pastane Kurabiyesi Tanımı Yapılışı Bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Susamlı Pastane Kurabiyesi Tanımı İçin Gereçler 1 paket margarin yahut tereyağı1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı pudra şekeri1yumurta (Sarısı içine akı yüzüne )1 paket kabartma tozu1, 5su bardağı kızartılmış susam(% 75 kadarı içine, kalanı yüzüne)Aldığı kadar un Susamlı Pastane Kurabiyesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
10 Dakikada Pastane Kurabiyesi Tanımı İçin Materyaller 1 paket margarin1 su bardağından 2 parmak eksik pudra şekeri2 yumurta sarısı1 çay bardağı nişasta4 5 su bardağı un1 paket vanilya1 paket kabartma tozuİsteğe bağlı 1 yemek kaşığı kakao ve 2-3 damla besin boyası 10 Dakikada Pastane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Soslu Pastane Kurabiyesi Tanımı İçin Materyaller 150 gram margarin1 adet yumurta1 çay bardağı sıvı yağ1 bardak pudra şekeri1 paket vanilya1 çay kaşığı kabartma tozu1.5 bardak nişastaUnu (Kontrollü halde ekliyoruz aldığı kadar) Soslu Pastane Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Kıyır Pastane Kurabiyesi Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 1 paket margarin 250grYarım çay bardağı sıvı yağ2 yumurta (1 inin sarısını üzeri için ayırıyoruz )1 yemek kaşığı şeker1 tatlı kaşığı tuz (Silme)2 tatlı kaşığı sirke1,5 paket kabartma tozuElenmiş un (Kulak göğsü kıvamına gelene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt