Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Murat Boz Kalamam Arkadaş Git Şarkısının Sözleri

Murat Boz Kalamam Arkadaş Git Şarkısının Sözleri
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Murat Boz Kalamam Dost Git Şarkısının Sözleri Murat Boz Kalamam Dost Git Şarkısı sözleri Murat Boz Kalamam Dost Git Şarkı Sözü Son dönemde Oses Türkiye yarışmasında ancak jüri üyeliğiyle konuşulan Murat Boz'un seslendirdiği Kalamam Arkadaş Git şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz meleklermuratbozkalamamarkadasgitsarkisininsozleri5c57aa9069708alt 1549249163 1549249163 muratbozkalamamarkadasgitsarkisininsozleri5c57aa909afa3muratbozkalamamarkadasgitsarkisininsozleri5c57aa909afa3muratbozkalamamarkadasgitsarkisininsozleri5c57aa909afa3 Kalamam Arkadaş Git Aşkla senin arana ne girdi ne dersin Kalbini çöpe atıp sırası gelmişken söyle kimsin Tanıyamadım bu yeni seni ben Sevmişim bir tanıdık olmayan Alışamadım bu yeni sana ben Anlayamadım yalancı Kalamam arkadaş git Madem yarımsın hiç olmazsa bit Lütfen ne bir selam ne bir satır Dayanamam haydi git Kalple senin arana ne girdi ne dersin Böylesine bir canice verirken söyle kimsin Yaptığım altı üstü bir hata Sevmişim bir tanıdık olmayan Tuz basar gibi açık yarama Sevmedin beni palavracı Kalamam dost git Madem yarımsın bari bit Lütfen ne bir selamlama ne bir satır Dayanamam haydi git Söz : Ayşe Özyılmazel Müzik : Mert Ekren Ayşe Özyılmazel Düzenleme : Mert Ekren  

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt