Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Murat Göğebakan Seyircilere Fırça Çekti!

Murat Göğebakan Seyircilere Fırça Çekti!
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Murat Göğebakan Seyircilere Fırça Çekti! murat göğebakan, konseri, almanyada, seyircileri azarladı, sebebi, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548659040 1548659040 muratgogebakanseyircilerefircacekti5c4ea9655fcbbmuratgogebakanseyircilerefircacekti5c4ea9655fcbb muratgogebakanseyircilerefircacekti5c4ea9655fcbb Sevgili melekler, Türk rock müziğin sevilen seslerinden Murat Göğebakan Almanya'da konser verirken seyircisine bir hoş fırça çekti! Duisburg´ta dün düzenlenen ve takriben üç bin kişinin katıldığı Türkiye´den Göçün 50 Yılı Şenliği´nde sahne bölge meşhur artist Murat Göğebakan, ses düzeninde yaşanan sorun sebebiyle gergin anlar yaşadıSahneden ses yönetmenine elleme diye seslenen Murat Göğebakan, kendisini izlemeye gelenler arasından şarkı isteğinde bulunanlara, Bana repertuvar yapma Ben senin için söyler miyim Ben kendim için söylerim Ben mutlu olursam, sen de mutlu olursun Bu zamana dek birileri mutlu olsun diye mücadele ettim ve bedelini de ağır bir kanserle ödedim Bundan Böyle ben mutlu olacağımdiye çıkıştıYaşadığı rahatsızlığıda izleyenleriyle paylaşan usta, Apandisim ağrıdığı için gittiğim hekim bana kansersin ve bir haftalık ömrün var dediğinde, kendisine sana taptığımı hatırlamıyorum Buna ancak Allah karar verir dedimşeklinde anlattı Seslendirdiği şarkılara izleyenlerin yeterince eşlik etmediğine kanaat getiren Murat Göğebakan, Burda imkansızlıktan olanak yaratmaya çalışıyoruz Size pek umma (durma) hakkını vermiyorum Ulan sizden yatkat istemiyoruz Müziğe tempo tutun yahut çeker giderimsözleriyle izleyenlerini şaşırttı Usta olunur yükseklere çıkılır da iş oralarda kalabilmektir!Bunu da herkes başaramaz,bir yerde tökezlediği gibi hooop aşağı bulur kendiniBunu da halk müziği basit kolay affetmez Gerçi diyeceksiniz ama insan hali olabilir,beşer şaşarYok melekler,sanat yapıyorsanız,aralıksız göz önündeyseniz,maalesef bu müşteri hatalara düşmeye bile hakkınız yokEee,şöhretin bedeli de bu olsa lüzum :wwwbilgilihocamcomkimkimdir194244muratgogebakankimdirhtml#post716217  

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt