Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muslera'dan tartışılan penaltı

Muslera'dan tartışılan penaltı
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Muslera'dan penaltı acıklaması

Spor Toto Super Lig'de Galatasaray'ın Manisaspor'u 40 yendiği macta penaltından bir gol atan kaleci Fernando Muslera, Kariyerimde ilk defa gol attımdedi

Muslera, yayıncı kuruluşa yaptığı acıklamada, penaltı pozisyonundan once kendisine destek veren taraftarlara teşekkur ederek, Tabii ki hocamızın verdiği bir karardı, bana da gidip atmak duştu Kariyerimde ilk defa meydana gelen bir şey Normalde penaltıları oyunda oynayan oyuncular atar ama bugun bu gorev bana verildi, ben de atmak zorundaydımdedi
Bunun her kaleciye nasip olmayacağını kaydeden Muslera, oncelikle teknik direktor Fatih Terim ve takım arkadaşlarına teşekkur etti

Onların da penaltı atışını kullanması konusunda kendisine destek verdiğini ifade eden Muslera, Bir kere daha ne kadar iyi bir takım, ne kadar iyi bir aile olduğumuzu gosterdik Umarım gollerin devamı da gelirdiye konuştu

Muslera, bu sezon 16 macta gol yemediğinin hatırlatılması uzerine, şunları kaydetti:

16 macta gol yemeyerek Galatasaray tarihine gecmek inanılmaz gurur veriyor Cok mutluyum bu şekilde tarihe gectiğim icin Ancak bu başarı sadece kalecinin başarısı değil geride kalan oyuncuların da başarısıdır Cunku defans yaptığınız zaman, tamam kalecinin cok buyuk sorumluluğu var ama takım olarak gol yememem icin buyuk fedakarlıklar yapıldı Gercekten iyi bir gruba, iyi bir aile yapısına ve takıma sahibiz Şampiyonluk yolunda ne kadar istekli olduğumuzu bu macta gosterdiğimiz performansla bir kez daha kanıtladık

imagesmusleradantartisilanpenalti5b041f1943b98

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt