Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Müslüm Gürses Şarkıları

Müslüm Gürses Şarkıları
0
127

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Müslüm Gürses Şarkıları İsimleri

Affet

Ah Oğlum

Aldatılanlar

Artakalan

Katiyen

Aşk Bu

Aşk Tesadüfleri Sever

Aşkın Şartı

Ayrılık Gelip Çatınca

Ayrılık Rüzgarı

Ayyaş

Bağrıyanık

Benim Meselem

Bir Ömür Yetmez

Anlamsız Hayaller

Boşaymış Meğer

Bu Şehirde Yaşanmaz

Bulursun Beni

Değmezmiş Sana

Dön Sevgilim

Döndür Yolumdan

Esrarlı Gözler

Ey Zalim

Farklı Değilim

Gitti

Gönlünce Olsun

Gönül

Gönül Rüzgarı

Gönül Teknem

Hayat Berbat

Hoşçakal

İçmesem Olmuyor

İstanbul´a Elveda

İtirazım Var

Alın Yazısı Ağı

Kaderi Ben Mi Yarattım?

Kadınım

Kalbie Gömdüm Seni

Kederliyim İçiyorum

Kış Oldum

Kolay Mı Sandın

Kullarına Kul Yaratmış

Küllü Yıkılmış

Nazar

Ne Ülkü Düştüm

Nilüfer

O Sen Değilsin

Olsun

Ölüyorum Kederimden

Öpsem mi

Rüzgar Söylüyor

Sabahleyin

Sarıl Bana

Sebahat Abla

Sefil Aşk

Sen Neredesin Ben Neredeyim

Sen Olmayınca

Sende mi ardaşım?

Senden Vazgeçemem

Sevdalıyım

Sevgilim

Sır Olmuşsun

Sorma

Şarkılar Senin İçin

Tutamıyorum Zamanı

Devasız Hayat

Usandım

Vazgeçtim

Vurmayın (Benim Derdim)

Palavracı

Yandım

Yıkıldım Sevgilim *

Similar threads

Müslüm Gürses İbadet Aşkımız ibadet gönül tahtında İbadet inanmak tanrı yanında Kula kul elde etmek var sevda yolunda Aşkım iman seslenmek tanrı katında Sen beni ışığım keza güneşimsin Sensiz bu dünyayı söyle neyleyim Yokluğun cehehennem azabı bana Ben senin yanında her zaman cennetteyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Müslüm Gürses Ayrılık Rüzgarı Dün gece içtim Kadehler dolusu tekrar sensiz Dolaştım sokaklarda Islak kaldırımlarda Gözlerime yaşlar doldu Soğuk bir rüzgar okşadı yüzümü Ayrılık rüzgarı Tanıdım onu nemli nefesinden Allahım bilmem neden Geldi bunlar başıma Pat Diye kapıldık Ayrılık rüzgarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Müslüm Gürses O Sen Değilsin Git benden uzak dur kutlama ismimi Sen bundan böyle gözümde o sen değilsin Unut hatıramı yırt beygir resmimi Sen bundan böyle gözümde o sen değilsin Sana gönül veren iflah olmamış Söyle seni sevip kim ağlamamış Günah defterinde boşyer kalmamış Canımı verdiğim o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Müslüm Gürses Bir Ömür Yetmez Ayin gibi bu aşk Ayin gibi bu ayrılık Ayin gibi ummak Ve seni gizlemek Sen de yenik düşme Sabrını yitirme Korkma ölmezsin daha çok istedin diye Bir ömür yetmez oysa Sana doymaya ah be sevgilim Bir yaşam yetmez oysa Bir kıyısından başlasak aşkın hiç olmazsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Müslüm Gürses Affet Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Aniden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Birazcık zorlama olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne süre istersen Affet beni gece vakti Ay doğmuş süzülürken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,466Konular
981,160Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt