Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Muz Pancake

Muz Pancake
0
73

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66
muz-pancake.jpg

Muz Pancake Tarifi İçin Malzemeler

• 1  adet muz
  • 1 adet yumurta
  • 2 tatlı kaşığı yulaf unu
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
Karamelize Muz İçin;
  • 1 adet muz
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı tarçın
  • 1 tatlı kaşığı yağ (tercih sizin)

Muz Pancake Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Muzu ezin.
  2. Üzerine yumurta kırıp iyice karıştırın.
  3. Karışımın üstüne un ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın.
  4. Az yağlanmış tavaya kaşık ile dökün ve üzerinde baloncuklar oluştuktan sonra ters çevirin. Pankekler hazır sıra muzlarda.
  5. 1 muzu yağ koyduğunuz tavada tarçın ile birlikte pişirin. Ve muzlar da hazır. Sunum size kalmış ama üzerine bal eklemeyi unutmayın.Afiyet olsun. Tarifin videosunu izlemek için instagram eceaslnnn sayfama sizleri bekliyorum.
Muz Pancake Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Pancake Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta2 yemek kaşık şeker1 su bardak süt2 su bardak un1 paket kabartma tozu1 paket vanilya Servis önerisi; MuzÇilekKiviReçelBalÇikolata Pancake Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurtaları ve şekeri bir karıştırma kabına alarak iyice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Pancake Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta2,5 su bardağı süt2, 5 su bardağı mor un (Ben tam buğday unu kullandım diğer un çeşitleri de olur)1 yemek kaşığı bal1 tatlı kaşığı kabartma tozu1 paket vanilin Pancake Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurtaları bir kabın içerisine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Muzdan Sağlıklı Pancake Tanımı İçin Materyaller 2 adet olgunlaşmış yerli muz2 adet yumurta1 çay bardağı robotta çekilmiş yulaf ezmesi1 çay kaşığı kabartma tozu1 çimdik tuz1 tatlı kaşığı sıvı yağ Muzdan Sağlıklı Pancake Tanımı Yapılışı Muzlar çatalla püre haline gelene kadar uygunca ezilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Pancake (Pankek) Tanımı İçin Gereçler Hamuru İçin 1 adet yumurta1 yemek kaşığı şekerYarım su bardağı süt3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı un1 paket kabartma tozu Süslemek İçin Çilek ve muz kullandım dilediğiniz meyveyi ekleyip çıkartabilirsinizÇikolata bal fındık ezmesi ile sunum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Pancake Tanımı İçin Materyaller 1 yumurta1 bardak un1 bardak süt1 çay kaşığı tuz1 tatlı kaşığı şekerYarım paket kabartma tozu Pancake Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Orjinal tanımda yumurta akları ve sarısını ayırıp, şeker eklenecekse şeker ve sarılar, tuz ve aklar (köpük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt