Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Muzlu Bebek Pankek (+1 Yaş)

Muzlu Bebek Pankek (+1 Yaş)
0
169

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
muzlu-bebek-pankek-1yas.jpg

Muzlu Bebek Pankek (+1 Yaş) Tarifi İçin Malzemeler

• 1 adet muz
  • 1 su bardağı tam buğday unu
  • 1 yumurta
  • 1 fincan süt
  • 1 çay kaşığı tereyağı (Göz kararı zeytinyağı da olabilir)

Muzlu Bebek Pankek (+1 Yaş) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Muzu çatalla ezdim.
  2. Diğer bütün malzemeleri de üstüne ekledim ve karıştırdım.
  3. Isıtıp yağladığım tavada kısık ateşte arkalı önlü pişirdim.
Muzlu Bebek Pankek (+1 Yaş) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

+6 Bebeklere Muzlu Pembe Pankek Tarifi İçin Malzemeler 1 tane yumurta sarısı (+1 yaş için beyazıda kullanabilirsiniz)1,5 yemek kaşığı yoğurt1,5 yemek kaşığı buğday unu1 yemek kaşığı kadar karadut özü1 adet muz +6 Bebeklere Muzlu Pembe Pankek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Muzlu Pankek +6ay Tarifi İçin Malzemeler 1/2 (yarım) adet muz1 çay bardağı su1 adet karbonat1 yumurta sarısı( alerjisi yoksa) olmasa da olur1 bardak tam buğday unu Muzlu Pankek +6ay Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yarım muzu çatalla ezelim. Önce yumurtayı sonra suyu ekleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Bebek Muzlu Pankek (8+) Tanımı İçin Malzemeler Yarım muz1 adet yumurta sarısı1 yemek kaşığı yoğurt1 tatlı kaşığı zeytinyağı1 çay kaşığı keçiboynuzu unu1 çay kaşığının ucuyla kabartma tozu2 tatlı kaşığı tepeleme yulaf unu Bebek Muzlu Pankek (8+) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Muzlu Pankek (+8) Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yumurta sarısı (1 yaş üstü ise tamamı)1 yemek kaşığı un1 tatlı kaşığı yoğurt1 çay kaşığı ruşeym1 tatlı kaşığı dövülmüş cevizYarım muzTava için zeytinyağı Muzlu Pankek (+8) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Merhaba güzel anneler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Muzlu Bebek Pankeki (+7) Tarifi İçin Malzemeler Yarım muz yada bir adet küçük muz1 adet yumurta sarısı (1 yaş üstü tamamı)2 yemek kaşığı tam buğday unu2 yemek kaşığı ev yapımı yoğurtYarım çay kaşığı karbonat Muzlu Bebek Pankeki (+7) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Muz çatalla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt