
Muzlu Çikolatalı Pasta Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket uno pandispanya kakaolu
- 2 paket ikili krem şanti
- 1 paket damla çikolata
- 1 paket süt
- 1 paket kare bitter çikolata dışına rendelemek için
- 4 adet muz
- 1 su bardağı süt
- 1 çorba kaşığı şeker
Muzlu Çikolatalı Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Krem şantilerin hepsini bir kaba koyun ve 2 su bardağı süt ekleyip çırpın dolaba atın.
- Keki açıp kenarlarını kesin kare şeklini alın.
- Kek parçalarını atmayın. Orta katı bu paracalarla yapacağız.
- Islatmak için süt ve şekeri eritin.
- Servis yapacağınız tabağa alt zemin için keki koyup ıslatın.
- Krem şantiyi yeterli miktarda keki kaplayacak kadar yayın.
- Muzları dilimleyin. Ve damla çikolata serpin.
- Parça kalan kekleri düz kısımları dışa gelecek şekilde dizin.
- Islatın ve krem şantiyi sürün.
- Aynı şekilde muz ve çikolataları serpin.
- Son keki de koyup ıslatın krem şantiyle tüm çevreyi spatula ile sıvayarak tamamlayın.
- On dk kadar dolaba atın.
- Kare çikolatayı rendeleyin. Pastanın dışına yapıştırın.
- Dış süsleme için 1 poşet krem santi 1 bardaktan az süt karıştırın ve şantiyi ikiye ayırın.
- Ben yarısını beyaz yaptım diğer yarısına kakao serptim.
- Şanti torbası ile istediğiniz dekorasyonu yapabilirsiniz.
- Bir gece mutlaka dolapta bekletin. Ve padispanyaları iyice ıslattığınıza emin olun. Deneyenlere afiyet olsun.