Kakaolu Muzlu Yaş Pasta yapılışı
Muzlu Kakaolu Yaş Pasta Tarifi
imagesmuzlukakaoluyaspastatarifi5ad46009e61ef
Muzlu Kakaolu Yaş Pasta Malzemeleri:
Keki icin:
5 yumurta
5 kahve fıncanı şeker
5 kahve fincanı un
kabartama tozu ve vanilya
Muzlu Kakaolu Yaş Pastanın Kekini Islamak icin:
yarım bardak soğuk sut
Muzlu Kakaolu Yaş Pasta Arasına:
1 paket pasta dolgu kreması
2 adet muz
2 su bardağı sut
Muzlu Kakaolu Yaş Pasta Ustune:
Yarım paket krem şanti
1 paket Kakaolu KremOle
2,5 su bardağı soğuk sut
Muzlu Kakaolu Yaş Pasta Yapılışı:
Once yumurtalar ve seker 7 dakika kadar mikserle cırpılır Toz olan malzemelr ayrı bir kapta karıstırılır ve bu yumurtalı harca katılır Karıştırılır 24x30 luk onceden yağlanmış, unlanmış tepsiye bosaltılır 175 derecede 2025 dakika kadar pişirilir Fırın kapatılır Bu vaziyettede 510 dakika kadar fırın icinde tutulur Pişme suresi boyunca fırının kapağı hic acılmamalıdır
Doldu kreması uzerindeki tarife gore yapılır ve kenara konur(arasına)
Kremole ve krem şanti bir kabın icerisine boşaltılır Sutle beraber 7 dakika kadar cırpılır(uzerine)
Fırından kek cıkarılır 2e bolunur Ve yarım bardak soğuk sut ile her iki patada ıslatılır
Birinci kekin ustune dolgu kremasından surulur Muzlar doğranır ve ustune dizilir
İkinci parca kek ustune konur
Ustune hazırlanan kakaolu krema surulur
Arzu ettiğiniz şekilde susleyebilirsiniz
alıntı
Muzlu Kakaolu Yaş Pasta Tarifi
imagesmuzlukakaoluyaspastatarifi5ad46009e61ef
Muzlu Kakaolu Yaş Pasta Malzemeleri:
Keki icin:
5 yumurta
5 kahve fıncanı şeker
5 kahve fincanı un
kabartama tozu ve vanilya
Muzlu Kakaolu Yaş Pastanın Kekini Islamak icin:
yarım bardak soğuk sut
Muzlu Kakaolu Yaş Pasta Arasına:
1 paket pasta dolgu kreması
2 adet muz
2 su bardağı sut
Muzlu Kakaolu Yaş Pasta Ustune:
Yarım paket krem şanti
1 paket Kakaolu KremOle
2,5 su bardağı soğuk sut
Muzlu Kakaolu Yaş Pasta Yapılışı:
Once yumurtalar ve seker 7 dakika kadar mikserle cırpılır Toz olan malzemelr ayrı bir kapta karıstırılır ve bu yumurtalı harca katılır Karıştırılır 24x30 luk onceden yağlanmış, unlanmış tepsiye bosaltılır 175 derecede 2025 dakika kadar pişirilir Fırın kapatılır Bu vaziyettede 510 dakika kadar fırın icinde tutulur Pişme suresi boyunca fırının kapağı hic acılmamalıdır
Doldu kreması uzerindeki tarife gore yapılır ve kenara konur(arasına)
Kremole ve krem şanti bir kabın icerisine boşaltılır Sutle beraber 7 dakika kadar cırpılır(uzerine)
Fırından kek cıkarılır 2e bolunur Ve yarım bardak soğuk sut ile her iki patada ıslatılır
Birinci kekin ustune dolgu kremasından surulur Muzlar doğranır ve ustune dizilir
İkinci parca kek ustune konur
Ustune hazırlanan kakaolu krema surulur
Arzu ettiğiniz şekilde susleyebilirsiniz
alıntı