Muzlu Köstebek Pasta Tanımı İçin Gereçler
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı süt
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 kabartma tozu
- 1 adet vanilya
- 2.5 yemek kaşığı kakao
- 2 su bardağı un
- 1 su bardağı süt
- 3 su bardağı süt
- 1 paket krem şanti
- 1 paket muzlu crema ole
- 4 adet orta uzunluk muz
Muzlu Köstebek Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci evvel kekimizi materyallerini derin bir kaba alıp un hariç hepsini karıştıralım.
- Aşikâr bir kıvama geldikten sonra kakaoyu, unumuzu kabartma tozu ve vanilyayı da ekleyerek yeterlice çırpın .
- Akışkan bir kıvam elde edilince yağlanan dikdörtgen borcama dökülerek evvelden ısıtılmış 170 derecelik fırında 25 dakika pişirilir.
- Kekimiz pişince fırından çıkarıp soğumaya bırakın.
- Daha sonra kreması için gereçler bir derin kapta düzgünce karıştırıyoruz ve buzdolabında soğumaya bırakıyoruz.
- Soğuyan keki ortasından tabanına çok vurmadan fazlasını alıyoruz ve robottan geçirerek bekletelim.
- Ortasını havuz boşluğu açtığımız keke muzları dizerek üzerine soğuyan kremayı ekleyip her tarafına yayıyoruz.
- En son robottan geçirilen kek kesimleri üzerine eşit olarak serpilir ve buzdolabında soğumaya bırakıyoruz.
Muzlu Köstebek Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı