
Muzlu Köstebek Pastası Tanımı İçin Gereçler
- 3 tane yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 2 su bardağı un
- 1 paket krem şanti
- 2 adet muz
Muzlu Köstebek Pastası Tanımı Yapılışı
- Birinci olarak şekerle yumurtayı 5 dakika boyunca çırpıyoruz .
- Sonra yavaş yavaş öteki materyalleri ekliyoruz .
- Son olarak kabartma tozunu koyduktan sonra evvelce ısıtılmış 180° derece fırına atıyoruz.
- Kek pişerken 1su bardağı sütle krem şantiyi hazırlayıp muzları küp küp doğrayıp krem şantinin içine ekleyip kaşıkla yavaşça karıştırıp buzdolabına koyuyoruz.
- Kek soğuduktan sonra üzerindeki katmanı ince bir biçimde bıçakla soyup robota koyup toz haline getiriyoruz .
- Kekin yanları sertse onlarıda kesebilirsiniz.
- Soğuyan kekin üzerine krem şantiyi daha sonra kek tozunu serpip dilimler halinde kesip üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun????.