iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
4 adet muz
5 adet milföy hamuru
2 su bardağı
5 çay kaşığı süt
1 kahve fincanı un
1 su bardağı tozşeker
Üzeri için:
Kakao
Yapılışı:
1 Milföy hamurlarını ikiye kesip, 10 parça hamur elde edin Üzerlerini çatalla delip, önceden ısıtılmış 170 derece fırında pembeleşene dek pişirin
2 2 su bardağı süt, un, tozşekeri karıştırarak muhallebi kıvamı alana dek pişirin ve ocaktan alın 2 adet muzu çatalla ezip karışıma ekleyin 1 adet milföy hamurunun üzerine fırça ile 1 çay kaşığı süt sürün 1 çorba kaşığı muzlu karışımı yayıp, 23 adet halka doğranmış muz dilimi yerleştirin Üzerine 1 adet milföy hamuru koyun Kakao serpin Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın Soğuk olarak servis yapın
4 adet muz
5 adet milföy hamuru
2 su bardağı
5 çay kaşığı süt
1 kahve fincanı un
1 su bardağı tozşeker
Üzeri için:
Kakao
Yapılışı:
1 Milföy hamurlarını ikiye kesip, 10 parça hamur elde edin Üzerlerini çatalla delip, önceden ısıtılmış 170 derece fırında pembeleşene dek pişirin
2 2 su bardağı süt, un, tozşekeri karıştırarak muhallebi kıvamı alana dek pişirin ve ocaktan alın 2 adet muzu çatalla ezip karışıma ekleyin 1 adet milföy hamurunun üzerine fırça ile 1 çay kaşığı süt sürün 1 çorba kaşığı muzlu karışımı yayıp, 23 adet halka doğranmış muz dilimi yerleştirin Üzerine 1 adet milföy hamuru koyun Kakao serpin Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın Soğuk olarak servis yapın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.