Muzlu Pankek Yumuşacık Tanımı İçin Materyaller
- 1 adet muz
- 1 adet yumurta
- 1 su bardağı süt
- 1 yemek kaşığı şeker
- 1 paket vanilin
- Yarım paket kabartma tozu
- 1 su bardağı un
Muzlu Pankek Yumuşacık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Muzu çatalla ezelim.
- Üzerine yumurta şeker süt ve vanilyayı ekleyelim düzgünce çırpalım.
- Un ve kabartma tozunu ekleyelim kekten hafif sıvın bir hamur elde edelim.
- Tavayı birinci etapta peçeteyle yağlayalım bir daha yağlanmayacak.
- Kaşıkla ısınan tavaya dökelim o aslında yuvarlak halde yayılacak göz göz olmaya başlayınca ardını çevirip orayı da pişirelim bu biçimde bütün hamuru pişirelim.
- Üzerine reçel yahut çikolata kullanabiliriz isteğe bağlı.