teknolojiuzmani
FD Üye
Muzlu Pankek Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 2 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı şeker
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 tane yumuşamış muz
- 2.5 su bardağı un
- 1 adet kabartma tozu
- 1 adet vanilya
Muzlu Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel muzları çatal ile ezip.
- Üzerine toz şeker ve yumurta eklenip güzelce çırpılır.
- Daha sonra süt, sıvı yağ eklenip bir daha karıştırılır.
- Son olarak un kabartma tozu ve vanilya elenerek eklenir.
- Bir kaşık yardımı ile ısınmış tavaya dökülür.
- Pişen pankeklerimiz hazır.
Muzlu Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı