
Muzlu Tarçınlı Krep Tanımı İçin Materyaller
- 1 tane muz
- 1 tane yumurta (Beyazı 1 yaşından sonra)
- 1.5 yemek kaşığı yoğurt
- Çay kaşığı ucuyla tarçın (1 yaş sonrası)
- 2 çorba kaşığı tam buğday unu
- 1 çorba kaşığı zeytinyağı
Muzlu Tarçınlı Krep Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Muzu bir kapta birinci evvel ezelim üzerine yumurtayı ekleyip çırpalım.
- Tekrar muzlar topak üzere kalabilir yeniden ezebiliriz kıvamını aldığında yoğurt ve yağı koyup tekrar çırpalım.
- En son unu ve tarçını da koyup gereçler karılıncaya kadar karıştıralım.
- Un az gelirse ekleme yapabilirsiniz markadan markaya fark olabiliyor.
- Yapışmaz tavada kısık ateşte birer çorba kaşığı koyarak önlü gerili pişirelim ????.
