Muzlu Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler
- 7 kahve bardağı un
- 2,5 su bardağı şeker
- 2 paket vanilya
- 2 litre süt
- 2 tatlı kaşığı margarin
- 4 5 adet muz
- Parça çikolata yada 6 kesim çikolata
Muzlu Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak şeker, un, süt, muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim.
- Daha sonra 2 tatlı kaşığı margarin ve vanilyaları ekliyoruz.
- Daha sonra fotoğraftaki üzere bir tepsiye yada istediğiniz bir tepsiye yarısını döküp, ortaya dilimlenmiş muzları ekliyoruz.
- Kalan tavuk göğsünü muzların üzerine dökelim.
- Biraz soğuduktan sonra rendelenmiş çikolatayı serpiyoruz. Şimdiden afiyet olsun değerlilerim. Geri dönüşleri heyecanla bekliyorum.