Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Naked Cake

Naked Cake
0
110

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
naked-cake.jpg

Naked Cake Tarifi İçin Malzemeler

• 3 adet hazır kakaolu pandispanya (herhangi bir marketten temin edebilirsiniz)
  • Pandispanyayı ıslatmak için bir çay bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı nescafe
Pastacı kreması için:
  • 4 su bardağı süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yumurta sarısı
  • 2 paket vanilya
  • 50 gr. margarin
  • 2 paket krem şanti
Üzeri için:
  • 2 paket krem şanti
  • 1 su bardağı süt
İç malzemesi için:
  • 4 adet muz
  • 250 gr. kırıntı çikolata
Süslemek için:
  • Kurutulmuş portakal
  • Cipso çiçek
  • Kürdan

Naked Cake Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ben hızlı olması için hazır pandispanya kullandım vaktinize bağlı olarak pandispanyanızı evde de yapabilirsiniz. İlk olarak pastacı kreması hazırlanır ve soğumaya bırakılır.
  2. Pastacı kremasını yapmak için tencereye sırası ile süt, şeker, yumurta sarısı, un, nişasta ve vanilya eklenerek pişirmeye alınır. Pişirirken devamlı çırpalım ki topaklanma olmasın. Ocağı kapatmamıza yakın margarini koyalım bir kez karıştırıp soğumaya alalım. Kremamız soğuduğunda krem şantimizi ekleyip mikser yardımıyla çırpalım.
  3. Krem şantimizi hazırlamak için bir kaba soğuk süt ve krem şanti alınır 3-5 dakika boyunca çırpalım ve hazırlanan krem şantimizi buzdolabında bekletebiliriz.
  4. Pastacı kreması ve krem santimiz hazır olduğu için iç malzemelerini hazırlayıp pastamızı yapmaya başlayabiliriz.
  5. Islatmak için bir kaba süt, şeker ve nescafe alınır güzelce çırpılır.
  6. Pasta yaparken en alt tabana pastacı kreması sürelim ki tabanımız kaymasın. En alt kata krema sürdükten sonra bir pandispanya alıp hazırlamaya başlayabiliriz. Pandispanyamızı kaşık yardımıyla ıslayalım, üzerine pastacı kreması sürelim ve iç malzemesi olan muz ve çikolata koyalım. İkinci kat pandispanyamızı üzerine koyalım tekrar ıslayalım tekrar krema muz ve çikolata şeklinde devam edelim. En üst kata kadar bu şekilde devam edelim.
  7. Pastacı kremamızı sadece içinde kullanıcaz içinde bitirebiliriz. Tüm katları yerleştirdikten sonra dış kaplamamızı krem şanti ve spatula yardımıyla yapalım. Süsleme sizin tercihinize bağlı ben kuru portakal ve çiçek kullandım. Portakalları sabitlerken kürdandan yardım aldım. İstediğiniz doğrultusunda süsleyebilirsiniz. Şimdiden deneyen herkese afiyet olsun.
Naked Cake Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,489Konular
981,519Mesajlar
29,656Kullanıcılar
allahtealaSon üye
Üst Alt