elektronikci
FD Üye
Nar Ekşili Kısır Tanımı İçin Materyaller
- 3 su bardağı ince bulgur
- 3 su bardağı sıcak su
- 1 demet maydanoz
- 1 demet nane
- Yarım demet taze soğan
- 4-5 kol kıvırcık
- 2 yemek kaşığı biber salçası p
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- Yarım çay bardağı nar ekşisi
- Pul biber
- Kırmızı toz biber
- Tuz
Nar Ekşili Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Bulgurun üzerine sıcak su ekleyelim kapatalım.
- Maydanoz, taze soğan, nane ve kıvırcığı ince ince doğrayalım.
- Şişen bulgura domates ve biber salçası,.
- Pul biber ve kırmızı toz biber katıp uygunca yoğuralım.
- Sıvı yağ ve nar ekşisini katıp yeterlice karıştıralım.
- En son doğranmış yeşillikleri ve tuzu ek edip uygunca karıştıralım.Afiyet olsun.