Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nar Ekşisinin Faydaları

Nar Ekşisinin Faydaları
0
287

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Nar Ekşisinin Faydaları Neler?

Nar ekşisinin faydalarını sırlamak istiyorum sizlere bir coğumuz tuketiyoruz salata ve kısırda cok seviyorum ben nar ekşisini bakın nar ekşisinin ne kadar cok faydası varmış

Nar ekşisi diş eti kanamalarına cok iyi geliyorOzellikle Yuksek Tansiyonu olanlar icin faydalıdır,Ayrıca Tansiyonumuzu olumlu bir şekilde duzenler,Kalbimizi korur duzenli calışmasına destek olur,Kolesterol ve kan şekerimizi regule eder artmasını engeller,Bağırsak parazitlerinin duşmanıdır iyi bakterilerin artmasını sağlıyor

Nar ekşisi İshali onluyor ishal tedavisinde destek sağlıyor,Ciltte olumlu katkısı vardır puruzsuz gorunum sağlar,Cilt enfeksiyonlarında olumlu katkısı vardır,Yağ yakıcı ozelliği vardır Ozellikle bel bolgesinde incelmeye yardımcıdır Enfeksiyona karşı vucut direncini korur ve artırır,Enerji verir yorgunluğu giderir

imagesnareksisininfaydalari5adbca31be00c

Similar threads

Nar Ekşisinin Faydaları Neler? Nar ekşisinin faydalarını sırlamak istiyorum sizlere bir çoğumuz tüketiyoruz salata ve kısırda fazla seviyorum ben nar ekşisini bakın nar ekşisinin ne değin çok faydası varmış Nar ekşisi diş eti kanamalarına mükemmel geliyorBilhassa Yüksek Tansiyonu olanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Nar ekşisi her derde deva fakat evde yapımı cok zahmetli olan,salatalarda,yemeklerde ağzımızı tatlandıran nar ekşisinin ne kadar faydalı bir besin olduğunu biliyormusunuz?Sizlere aşağıdaki yazıda nar ekşisinin faydalarından bahsedeceğiz imagesnareksisininfaydalari5aee60f570c48 Nar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Nar ekşisi her derde deva fakat evde yapımı fazla sıkıntılı olan,salatalarda,yemeklerde ağzımızı tatlandıran nar ekşisinin ne değin faydalı bir besin olduğunu biliyormusunuz?Sizlere aşağıdaki yazıda nar ekşisinin faydalarından bahsedeceğiz Nar ekşisinin faydaları Şeker Hastalığına iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Nar ve nar ekşisi her derdin çaresi Yemesi sıkıntılı olan, ekşiliği nedeniyle biraz da yüz ekşiterek yenen narın ve ekşisinin faydaları saymakla bitmiyor Nar ekşisi kalp sağlığını koruyor, kanser hücrelerinin gelişimini engelliyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor Birazcık daha yakından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Nar Ekşisinin Faydaları Nelerdir? Nar meyve olarak başlıca zaten çok yararlıdır. Ancak nar ekşisi nasıldır, nar ekşisinin faydaları nelerdir diye soruyorsanız yazımız tam size göre. Nar ekşisini genellikle salatalarda, köftelerde kullanırız. Salatamıza, yemeğimize çok güzel ekşimsi bir aroma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
858,497Konular
982,553Mesajlar
30,289Kullanıcılar
rogeneSon üye
Üst Alt