Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nar Ekşisinin Faydaları

Nar Ekşisinin Faydaları
0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Nar ekşisi her derde deva fakat evde yapımı cok zahmetli olan,salatalarda,yemeklerde ağzımızı tatlandıran nar ekşisinin ne kadar faydalı bir besin olduğunu biliyormusunuz?Sizlere aşağıdaki yazıda nar ekşisinin faydalarından bahsedeceğiz

imagesnareksisininfaydalari5aee60f570c48

Nar ekşisinin faydaları

Şeker Hastalığına iyi gelir,
Diş eti kanamalarına iyi gelir,
Kellik tedavisinde oldukca etkilidir,
Tansiyonu yuksek olanlar icin faydalıdır,
Tansiyonumuzu olumlu bir şekilde duzenler,
Kalbimizi korur duzenli calışmasına destek olur,
Enfeksiyona karşı vucut direncini korur ve artırır,
Enerji verir, yorgunluğu giderir,
İdrar sokturucu etkisiyle toksin atılımını sağlar,
Bağışıklık sistemini guclendirir hastalıklara karşı korur,
Kolesterol ve kan şekerimizi regule eder artmasını engeller,
Bağırsak parazitlerinin duşmanıdır, iyi bakterilerin artmasını sağlar,
İshali onler, tedavide destek sağlar,
Ciltte olumlu katkısı vardır, puruzsuz gorunum sağlar,
Cilt enfeksiyonlarında olumlu katkısı vardır,
Bobrek yaralarına karşı tatlı narın bol bol yenilmesi;

Similar threads

Nar ekşisi her derde deva fakat evde yapımı fazla sıkıntılı olan,salatalarda,yemeklerde ağzımızı tatlandıran nar ekşisinin ne değin faydalı bir besin olduğunu biliyormusunuz?Sizlere aşağıdaki yazıda nar ekşisinin faydalarından bahsedeceğiz Nar ekşisinin faydaları Şeker Hastalığına iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Nar Ekşisinin Faydaları Neler? Nar ekşisinin faydalarını sırlamak istiyorum sizlere bir coğumuz tuketiyoruz salata ve kısırda cok seviyorum ben nar ekşisini bakın nar ekşisinin ne kadar cok faydası varmış Nar ekşisi diş eti kanamalarına cok iyi geliyorOzellikle Yuksek Tansiyonu olanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
283
Nar Ekşisinin Faydaları Neler? Nar ekşisinin faydalarını sırlamak istiyorum sizlere bir çoğumuz tüketiyoruz salata ve kısırda fazla seviyorum ben nar ekşisini bakın nar ekşisinin ne değin çok faydası varmış Nar ekşisi diş eti kanamalarına mükemmel geliyorBilhassa Yüksek Tansiyonu olanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Nar ve nar ekşisi her derdin çaresi Yemesi sıkıntılı olan, ekşiliği nedeniyle biraz da yüz ekşiterek yenen narın ve ekşisinin faydaları saymakla bitmiyor Nar ekşisi kalp sağlığını koruyor, kanser hücrelerinin gelişimini engelliyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor Birazcık daha yakından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Narın yararları hakkında Narın ozellikleri Narın insan sağlığına etkileri Meyvenin yenen kısmı, etli ve bol usareli olan tohumlarıdır Bir nar meyvesinde 600 civarında tohum bulunurTohumların renkleri beyazdan koyu kırmızıya doğru değişik renk tonlarına sahiptir Narın Faydaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,469Konular
981,198Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt