Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nar Gibi Kızarmış Tavuk But

Nar Gibi Kızarmış Tavuk But
0
151

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
nar-gibi-kizarmis-tavuk-but.jpg

Nar Üzere Kızarmış Tavuk But Tanımı İçin Malzemeler

• 2 adet kalçalı but
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Yarım yemek kaşığı acı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı fesleğen
  • 2 iri diş sarımsak (Rende)
  • 1 tatlı kaşığı hardal
  • 1 tatlı kaşığı pesto sos
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Nar Üzere Kızarmış Tavuk But Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Sos materyallerini derin bir kapta karıştırıp, içine butları koyup yeterlice harmanlayın.
  2. Ağzını kapatıp buzdolabında en az 4 saat bekletin (1 gece bekletirseniz çok daha hoş olur ben bazen o denli yapıyorum ????)
  3. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 45 dk pişirin. Lokum üzere çok lezzetli oluyor kesinlikle deneyin ????????????.
Nar Üzere Kızarmış Tavuk But Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Tencerede Nar Üzere Kızarmış Tavuk Tanımı İçin Malzemeler 1,5 kilo tavuk but2-3 adet patates Sosu için; Yarım çay bardağı sıvı yağ1 tepeleme tatlı kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı yoğurt2 diş rendelenmiş sarımsak1,5 tatlı kaşığı toz kırmızı biber1,5 çay kaşığı kekik1 çay kaşığı karabiber1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Fırında Nar Gibi Kızarmış Kalçalı But Tarifi İçin Malzemeler 2 kilo kalçalı but4 adet kırmızı kapta biber2 adet yeşil biber2 adet domates Terbiyeli sos için; 1 tatlı kaşığı kekik1 yemek kaşığı pulbiberDamak tadına göre tuz (Ben tuzlu sevdiğim için bir yemek kaşığı kadar kullandım). Üzeri için; 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Fırında Nar Gibi Kızarmış Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 2 adet tavuk butTuzKarabiberKekikKimyon1 diş sarımsak1/2 (yarım) yemek kaşığı domates salçası1/2 (yarım) yemek kaşığı biber salçası1 yemek kaşığı pekmezYarım çay bardağı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı1 çay bardağı su Fırında Nar Gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Fırında Nar Üzere Kızarmış Tavuk Baget Tanımı İçin Gereçler 6 modül tavuk baget (Derisini aldım)3 patates (Orta boydu)1 yemek kaşığı salça (Biber kullandım)Yarım çay bardağı sütYarım çay bardağı sıvı yağ1 tatlı kaşığı balKarabiberPulbiberKekikToz kırmızı biberKimyonTuz Fırında Nar Üzere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Airfryer' de Tavuk Baget Tanımı İçin Malzemeler 5 kesim tavuk but1 çay kaşığı kırmızı tatlı toz biber1 çay kaşığı karabiber1 fiske kekik1 fiske pul biber1 dolu çay kaşığı tuz3,5 tane minik domates1 yemek dolu yemek kaşığı sıvı yağ (isteğe bağlı) Airfryer' de Tavuk Baget Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt