elektronikci
FD Üye
Nar Üzere Kızarmış Tavuk But Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet kalçalı but
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Yarım yemek kaşığı acı biber salçası
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı fesleğen
- 2 iri diş sarımsak (Rende)
- 1 tatlı kaşığı hardal
- 1 tatlı kaşığı pesto sos
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
Nar Üzere Kızarmış Tavuk But Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Sos materyallerini derin bir kapta karıştırıp, içine butları koyup yeterlice harmanlayın.
- Ağzını kapatıp buzdolabında en az 4 saat bekletin (1 gece bekletirseniz çok daha hoş olur ben bazen o denli yapıyorum ????)
- Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 45 dk pişirin. Lokum üzere çok lezzetli oluyor kesinlikle deneyin ????????????.