nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
nar gibi kızarmış tavuk için püf noktası
Sizlere bu kısa yazımızda nar gibi bir tavuk nasıl kızartılır paylaşacağızSizde sevdiklerinize çocuklarınıza ve misafirlerinize aşağıdaki reismde gördüğünüz gibi nar gibi kıpkırmızı bir tavuk pişirmek istemezmisinizCevabınız evet kesinlikle isteriz ise hemen püf noktaları dikkate alarak okuyun ve sizlerde nefis nar gibi kızarmış bir tavuk hazırlayın
Ayrıca dinç hemde hoş olması için bazı pratik bilgiler iletmek istiyorumTavuğunuzun nar gibi kızarması için üzerine limon suyu ve tuz serpin sonrasında üzerine biraz şeker ilave ederseniz tekrar nar gibi kızarır
Keza Fırında kızartılacak tavuğun altın renginde ve kıtır kıtır olması için tavuk haşlandıktan
sonradan üstüne bolca un sürün ve fırına o şekilde verin Tavuğunuzun daha yumuşak güzel koku kokulu ve nefis olması için üzerini limon kabuğu ile adamakıllı ovun Pişen tavuğunuza azıcık limon kabuğu eklerseniz daha leziz ve güzel koku kokulu olurTavuğunuzu fırınlarken defne yaprağı ve tane karabiber koyabilirsiniz
Tavuğu fırınlarken bol kek koyabilirsinizTavuk kızartırken mutlaka üstünde derisi olmalıdır çünkü tavuğun derisi daha hoş kızarmayı sağlayacaktır
*
Sizlere bu kısa yazımızda nar gibi bir tavuk nasıl kızartılır paylaşacağızSizde sevdiklerinize çocuklarınıza ve misafirlerinize aşağıdaki reismde gördüğünüz gibi nar gibi kıpkırmızı bir tavuk pişirmek istemezmisinizCevabınız evet kesinlikle isteriz ise hemen püf noktaları dikkate alarak okuyun ve sizlerde nefis nar gibi kızarmış bir tavuk hazırlayın
Ayrıca dinç hemde hoş olması için bazı pratik bilgiler iletmek istiyorumTavuğunuzun nar gibi kızarması için üzerine limon suyu ve tuz serpin sonrasında üzerine biraz şeker ilave ederseniz tekrar nar gibi kızarır
Keza Fırında kızartılacak tavuğun altın renginde ve kıtır kıtır olması için tavuk haşlandıktan
sonradan üstüne bolca un sürün ve fırına o şekilde verin Tavuğunuzun daha yumuşak güzel koku kokulu ve nefis olması için üzerini limon kabuğu ile adamakıllı ovun Pişen tavuğunuza azıcık limon kabuğu eklerseniz daha leziz ve güzel koku kokulu olurTavuğunuzu fırınlarken defne yaprağı ve tane karabiber koyabilirsiniz
Tavuğu fırınlarken bol kek koyabilirsinizTavuk kızartırken mutlaka üstünde derisi olmalıdır çünkü tavuğun derisi daha hoş kızarmayı sağlayacaktır
*