iltasyazilim
FD Üye
Nar'ın faydalarını birçoğumuz biliyoruz tekrar yeniden edebiliriz ama nar taneciklerini ayıkladıktan daha sonra atttığımız kabuğunun faydalarını öğrendiğinizde çok fazla şaşıaracaksınız arkadaşlar
Siz siz olun bundan sonra nar kabuklarını sakın belki atmayınBakın Şifa kaynağı nar ve nar kabuğunun fayaları nelermiş her zaman birlikte öğrenelim;
Nar kabuğunun Nar suyundan fazla daha artı kıymetli olduğunu biliyormuydunuz?
Nar suyu bir hap gibi sağlığımız i Çin faydalıdır, oysa kabuğu suyundan daha fazla değerlidir Nar kabuğu içinde yer alan ellagik asit, başta meme kanseri almak üzere neredeyse bütün kanser türlerini keza önleyici keza de iyileştirici faydalar sağlamaktadır Nar kabuğundaki flavanoitler, fenolik bileşikler ve antioksantlar suyundan fazla daha artı miktardadır
Nar kabuğunun kötü huylu kolesterolü azalttığı, beta hücrelerini artırarak diyabetli hastalara, yürek ve damar hastalarına suyuna tarafından fazla daha önemli faydalar sağlıyorAyrıca Nar kabuğunda bulunan ellagik asit antioksidan, antimutajen ve antikanser özelliklere sahipBu konuyla ilgili araştırmalar meme, yemek borusu, deri, bağırsak, prostat ve pankreas kanserlerinde antikanser özelliğini göstermiştir
Nar kabuğu narın en kıymetli yeri iken ülkemizde meyve suyu fabrikaları bu kıymetli maddeyi üstüne bir de para vererek çöpe atmaktadırNar kabuğu nar suyundan fazla çok daha artı değerli olduğunu umarım anlamışsınızdır
Sıkılan narın kabukları asla atılmamalıdırGölgede veya 4050 dereceyi geçmeyecek ortamlarda kurutarak, ufaladığımız nar kabuklarını serin bir yerde saklayalım sonra 100 gram kaynamış suya, 2 gram nar kabuğu atarak, takriben 10 dakika kaynatıp suyunu hemen her gün dere olarak tüketelim Bu Nedenle ilk olarak kanser, yürek ve şeker hastalıkları elde etmek üzere böylece fazla hastalıktan kendimizi korumuş olacağız Hatta akarsu içmekten üşenirsek, kurutulmuş ve parçalanmış nar kabuklarını, kahve çekme makinelerinde toz haline getirip, bir nehir veya kahve kaşığı tozu salata, peynir gibi gıdalarla uç olarak ta içebilirsiniz
*
Siz siz olun bundan sonra nar kabuklarını sakın belki atmayınBakın Şifa kaynağı nar ve nar kabuğunun fayaları nelermiş her zaman birlikte öğrenelim;
Nar kabuğunun Nar suyundan fazla daha artı kıymetli olduğunu biliyormuydunuz?
Nar suyu bir hap gibi sağlığımız i Çin faydalıdır, oysa kabuğu suyundan daha fazla değerlidir Nar kabuğu içinde yer alan ellagik asit, başta meme kanseri almak üzere neredeyse bütün kanser türlerini keza önleyici keza de iyileştirici faydalar sağlamaktadır Nar kabuğundaki flavanoitler, fenolik bileşikler ve antioksantlar suyundan fazla daha artı miktardadır
Nar kabuğunun kötü huylu kolesterolü azalttığı, beta hücrelerini artırarak diyabetli hastalara, yürek ve damar hastalarına suyuna tarafından fazla daha önemli faydalar sağlıyorAyrıca Nar kabuğunda bulunan ellagik asit antioksidan, antimutajen ve antikanser özelliklere sahipBu konuyla ilgili araştırmalar meme, yemek borusu, deri, bağırsak, prostat ve pankreas kanserlerinde antikanser özelliğini göstermiştir
Nar kabuğu narın en kıymetli yeri iken ülkemizde meyve suyu fabrikaları bu kıymetli maddeyi üstüne bir de para vererek çöpe atmaktadırNar kabuğu nar suyundan fazla çok daha artı değerli olduğunu umarım anlamışsınızdır
Sıkılan narın kabukları asla atılmamalıdırGölgede veya 4050 dereceyi geçmeyecek ortamlarda kurutarak, ufaladığımız nar kabuklarını serin bir yerde saklayalım sonra 100 gram kaynamış suya, 2 gram nar kabuğu atarak, takriben 10 dakika kaynatıp suyunu hemen her gün dere olarak tüketelim Bu Nedenle ilk olarak kanser, yürek ve şeker hastalıkları elde etmek üzere böylece fazla hastalıktan kendimizi korumuş olacağız Hatta akarsu içmekten üşenirsek, kurutulmuş ve parçalanmış nar kabuklarını, kahve çekme makinelerinde toz haline getirip, bir nehir veya kahve kaşığı tozu salata, peynir gibi gıdalarla uç olarak ta içebilirsiniz
*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.