Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nasıl Hamile Kalabilirim

Nasıl Hamile Kalabilirim
0
129

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ne süre hamile kalabilirim
Gebe kalma dönemleri

bir aylık adet periyodunda gebe kalacabileceğiniz zaman 4 gün değin kısa bir zaman dilimidir Bu kısa vakit dilimi döllenmeye hazırlanmış olgun bir yumurtanın yumurtalığınızdan atılarak tüplerden rahme geçişine dek olan zaman dilimini kapsar Eğer bu 4 jurnal kısa dönemde yumurta döllenmezse adet kanamanız başlar

Bu sebepten nedeniyle hamilelik şansınızı arttırmak için tam bu kısa yumurtlama döneminde ilişkiye girmeniz gerekir Peki siz bu döneminizi nasıl belirleyebilirsiniz? Bunun için değişik metotlar vardır ilk olarak adet günlerinizin tarihini kaydederek kendi adet takviminizi oluşturabilirsiniz Özellikle düzenliadet görebilen hanımlarda bu fazla işe yaramaktadır Normalde kadınların adet dönemleri 2436 gün aralarında değişmektedir Bir sonraki adet döneminin tahmini başlangıcından 14 gün evveline gidildiğinde iki gün öncesini ve iki gün sonrasını alarak bu dört günlük süre dilimini bulursunuz Bu dört güniçinde bulunduğunuz adet döneminin ortalarına eşit gelir *

Similar threads

Ne zaman hamile kalabilirim Hamile kalma donemleri bir aylık adet periyodunda hamile kalacabileceğiniz zaman 4 gun kadar kısa bir zaman dilimidir Bu kısa zaman dilimi dollenmeye hazır olgun bir yumurtanın yumurtalığınızdan atılarak tuplerden rahme gecişine kadar olan zaman dilimini kapsar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Cinsel İlişkiden Kaç Gün Daha Sonra Hamile Kalınır? Her an gebe kalınamaz Ergenlik döneminden menopoz sonuna kadar kadının rahminde her ay bir yumurta (kadınsı üreme hücresi) olgunlaşarak döllenmeye hazırlanmış ışık halkası kazanç Yani her bayan ayda bir defa ve belli günlerde gebe kalabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Hangi günler gebe kalabilirim ? Arkadaşlarım ben 6 aylık evliyim ve artık bebek istiyoruz Okuduğum kadarı ile bizlerde güvenli olmayan yumurtlama dönemleri varmış kızlar Acaba bu yumurtlama dönemlerini nasıl bulabiliyorum Neye dikkat etmem gerekiyor Bu günleri tespit ederken bir belirti vs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Cinsel İlişkiden Kac Gun Sonra Hamile Kalınır? Her an hamile kalınamaz Ergenlik doneminden menopoz sonuna kadar kadının rahminde her ay bir yumurta (dişi ureme hucresi) olgunlaşarak dollenmeye hazır hale gelir Yani her kadın ayda bir kez ve belli gunlerde hamile kalabilir Bir aylık adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Neden gebe kalamıyorum? Nasıl hamile kalabilirim anne elde etmek istiyorum bayan neden hamile kalamaz 5 aydır hamile kalamıyorum sorun değil lakin kalamıyorum 2 aydır niçin değilim Merhaba;bende aranıza yeni katıldım5 ayllık evliyim dahafakat hiç korunmadımadet düzensizliğim vardı benim 16...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt