Nasrettin Hocanın Vaktinde Bilgisayar olsaydı nasrettin hoca replikleri Nasrettin Hocanın Vaktinde Bilgisayar Olsaydı Adamın biri Nasreddin Hocaya sormuş: Öğretmen bir mizah sitesi hacklenmiş duydun mu? Hoca demiş bana ne! İyi ama hocam senin site hacklenmiş iyide o zaman sana ne! Nasreddin hoca birgün ufak hack programlarıyla Yahoo’yu hacklemeye çalışıyormuş Çevresindekiler sormuş Hoca ne yapıyorsun Görmüyormusunuz Yahoo’yu hacklemeye çalışıyorum İyi de hocam o programla Yahoo hacklenmez ki! Ya hacklenirse Hocaya sormuşlar Hocam dünyanın merkezi neresi Öğretmen demiş Google da girip dünyanın merkezidiye arattır demiş Hocadan sürekli Windows XP cdsini istiyorlarmış Hocada bakmış olacak değil en sonunda Cd yi bardak altlığı yaptım demiş İyide hocam hiç CD den kadeh altlığı olurmu demiş Öğretmen da Niyetin yahut vermeye kadeh altlığıda olur demiş Arkadaşları Hocaya dert yanıyorlar Hocam senin karın internette çok sörf yapıyor demişler Hocada Olurmu canım o kadar sörf yapsaydı bizim siteyede uğrardı demiş Adamın biri hocaya Hocam siten kaç tekil hit alıyor der Hocada Aylık 10000 der Aradan birkaç sene geçer Aynı adam hocaya her yerde sorar Hocam siten kaç tekil hit alıyor der Öğretmen yeniden 10000 der İyide hocam bunca yıldır hiç değişmedimi der Hocada Erkek adamın ağzından laf bir defa çıkar Hoca birgün CDciye gidiyormuş Çocuklar önünü kesip Hocam bize de oyun cd si alsana demişler Yalnız içlerinden biri hocaya para vererek Doom3 cdsi istemiş Hoca akşam CDciden dönerken çocuklar yine önünü kesip hocaya hani bizim CD demişler Hocada yalnız bir Cd çıkarıp parasını veren çocuğa vermiş Sonra da Parayı veren oyunu oynar demiş Hocanın bilgisayarına virüs girmiş Hoca çok dertliymiş Çevresindekiler sormuş Öğretmen kimi getirelim de baksın bilgisayara demişler Hocada Çernobil virüsünü yiyen birini getirin demiş Benim halimden en iyi o anlar Öğretmen internetten tanıştığı bir kadın ile evlenir lakin daha kadının yüzünü görmemiştir Gerdek gecesi bakarki kadın fazla çirkin Öğretmen birgün seyahate çıkar ve karısı: MSN listeme kimi ekliyim diye sorar Hocada Beni eklemede kimi eklsesen ekle der kaynak : Guldurencom