Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ne yapılır, ne söylenir, herşey karıştı, devamı nasıl olmalı?

Ne yapılır, ne söylenir, herşey karıştı, devamı nasıl olmalı?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar
Lütfen Yazımı Okuyunuz! Azıcık uzun olacak ama, lütfen 2 dknızı ayırınız Lütfen !

Daha önceden de konu açmıştım belki peşine düşüp takip edenler bilir, bu olayı özetlemeye çalışıyorum

Bu sene okul başladığında, bir kızdan hoşlanmaya başlamıştım Lakin bir türlü söyleyemeyip, benim yakın bi kız arkımdan destek istemiştim O arkadaşım, kıza söyledikten sonra, kız akşam msn'de bana üzülmek değil falan diyerek reddettiğini belirtti Ben de içim kan ağlayarak bitmiş dedim, zoraki dost kalacağız

Daha Sonra, konuşmalarımız msnde sıradan bi şekilde devam etti, lakin bana sürekli, kendini nasıl değiştirebildin bu değin tez falan diyordu Ben de değiştiremediğimi belirtip sadece yapabilceğimi yaptım diyordum O'nu yine fazla sevdiğimi fakat kalbime gömmeye uğraştığımı anlatıyordum

sonra Msn'de bu konuların açıldığı bi gün bana , bana 1 hafta vakit ver dedi, fazla karışığım dedi Bu lafları beni öncelikle reddettikten sonradan söyledi 1 hafta vakit ver dedi ama ertesi gün olmuyor dedi, ben yeniden 1 hafta daha düşüncem lakin seni dost olarak bellemişim falan dedi

Bu sıralarda okulda başka bi kız bana yakın davranmaya başlamıştı Ben de reddedilmenin acısıyla o'Nu fazla görmemek için bir takım dersler yerimi değiştirmiştim ve o öteki kızın yanına falan oturmuştum Bunu görebilen kız bana msn de her zaman o kızı soruyor, dalga geçermiş gibi anlayalım o kızla aranda bişey oldu dimi diyordu duyguların değişken tabiki de falan diyordu Bense her seferinde yalnızca o'nu sevdiğimi söylüyordum

Daha Sonra ben bu kıza, başka hoşlandığın biri mi var , yoksa ben mi fazla tipsizim falan diye soruyordum (bana hep dersler diyordu ve bu kadar saçma neden olmaz diye ben de defalarca inanmadığımı söylüyordum) Sonra bi gün bana beğendiğim birisi olabilir, ama o söylese o'nunla da çıkamam diyordu Ben alt üzülüyordum, fakat dicek bişey bulamıyordum

sonra bi gün ise bana msn'de sana hayatımda 1 kez yalan söyledim o da çıkmama sebebinin dersler olduğunu söylediğim zaman senin inanmaman ve benim de söylemem di dedi, yoksa sevdiğim (hoşlandığım) varmış falan hikâye dedi Ben de hem ümitleniyor ayrıca de anlamıyordum

Gel zaman git vakit, ben artık o evde yalnız olduğu vakit msnde daima, o'na o'nu hâlâ sevdiğimi söylüyor Duygularımın değişmediğini anlatıyordum Ve her seferinde biliyorum sen sevmiyorsun fakat ben karşılıksız da olsa seviyorum falan diyordum Bunu da biliyorum diyordum Bana bence yanlış biliyorsun falan diyordu Ama bütün da bişey açıklamıyordu

Sonra bi gün bu kız bi cafe de başka bi kız arkıyla bunu konuşmuş ve bende sonra o kız arkıyla tanıştım ve sevdiğim kız yokken diğer kızla(yani sevdiğim kızın arkıyla) bu konulardan konuşmaya başladık Bu konulardan konuşurken de defalarca diyordum bu aşk imkânsız falan diye fakat o arkadaşı da bana öyle emin olma, yanlış düşünüyorsun falan diyordu

Neyse sonunda bi gün kız bana msn'de ben de şöyle diyim o vakit bende senden hoşlanıyorum dedi O'na sevdiğimi söyledikçe

Fakat bazen dedi, hoşlanıyomuşum gibi geliyor, bazen se yalnızca arkım olduğun aklıma geliyor dedi daha sonra bu hitabe bazen seviyor muşum gibi geliyor ara sıra se yalnızca hoşlanıyorum gibiye dönüştü

Telefonunu aldığımda bi akşam 1 saat 14 dk falan konuştuk tel de o'da yalnız mış (yani yalnızca kuzeni varmış yanına kuzeni de kız işte her neyse) telefonda da ben o'na o'nu sevdiğimi söylüyordum ve o bana ben de senden hoşlanıyorum diyordu Ben de dedim, bundan böyle o hoşlanmayı seviyorum a çeviremez miyiz dedim, henüz değil dedi şöyle diyim dedi o vakit ben de senden FAZLA hoşlanıyorum diyim dedi Sonradan bi gün der misin falan dediğimde bi gün dicem emin ol dedi Bi gün dedi, seni seviyorum diye Sonra ertesi gün ise belirlenmiş olamıyorum dedi, dün sana seni seviyorum derken gerçekti fakat dedi daima öyle olmuyor falan dedi

Bugün de telde (demin) şunları konuştuk :

Bana msj atmıştı, beni arar mısın diye ben de dedim aha belirli bişey oldu, vazgeçti vs diye

aradım

sonradan bana konuşmaları fazla fazlalaştırmayalım dedi, sonradan daima konuşmak isticez vs dedi Ders için süre gidiyor dedi

ben de dedim, bak! söylemek istediğin bişey varsa, bu meslek olmicak falan dedim O da hayır falan dedi ama sonra bişeyler oldu nasıl analamk istiyosan mı dedi , sonradan yeniden hayır mı dedi Ben anlamadımm

Fazla ZORLAMA DURUMDAYIM YARDIM EDİN LÜTFEN !!!