Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne yapmam gerekiyor

Ne yapmam gerekiyor
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Beyler merhaba Yeni görüp beğendiğim kız var 12 haftadır ilginç bakışıyoruz bugun kıza 12 kere yakınlaşdım fakat defalarca kaçtı okulda arkadaşımla geziyorum yanımdan geçerken gözlerimin içine bakıyor ve sonra tekrar gözünü öne dikiyor ara sıra arkadaşıyla, bana gülümsüyordu felan Bügün tekrar okuldaydım Baktım ancak kızın arkadaşı elinde bir mektup yazıyor ve kıza diyorki bak bunu mektubu ona vericeğim ha kızda eliyle beni gösteriyordu hoşlandığım kızda sakın sakın dedi daha sonra kız yırttı mektubu daha sonra kızlar tekrar yazdılar bana vericekken kız arkadaşı tam bana vericekken aniden birşeyler oldu ve hoşlandığım kız geldi aniden kolundan tutup götürdü (Hoşlandığım kız kendi arkadaşından bana yazdırdı) Arkadaşını sonraki dersde de 12 defa arkadaşı dışarı çıkıp beni görüp gülümseyib gidib kıza birşeyler anlatıyordu dersdede gülümseyip kıza birşeyler anlatıyordu dostu Derhal bu ne seslenmek

Similar threads

ben bir kıza aşık oldum O kızla takriben 2 aydır tanışıyoruz ve şu son 23 haftadır çok yakından tek başımızıda kaldığımız ve muhabbetlerimiz oldu Şu son günlerde ise baya bi muhabbetimiz arttı Önceki günlerde 4 birey 2 kız 2 erkek biri o biri ben takılıyoduk Genelde her zaman yanyana yürüyoduk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Merhaba , Ben bir lise 3 öğrencisiyim ve başka bir şehire taşındımNakil olarak geldiğim okuldaki sınıfa benim gibi 5 yeni erkek daha gelmişSınıfın en güzel kızı okulun ilk günü yanıma geldi ve bana yazdıDaha ilk günden oraya buraya gideriz dedi lakin şehirde hiçbir yeri bilmediğim için ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Selam arkadaşlar Tanımadığım ve hoşlandığım bi kız vardı Okul vaktinde aynı duraktan benzer otobuse binip okula gidiyoduk fakat okullar aynı değil Neyse 12 ay otobüsde durakda sıkça bakıştık Hoşlanıyodum ondan ama cesaret edip tanışamadım bi türlü Sonra okullar kapanınca hiç görmedim daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Olay biraz uzun ama sıkılmadan okursanız bir çözüm yolu gösterebilirsiniz umarım; Üniversiteye yeni başlamıştım; Burası başlangıç Takriben 2 ay oldu ve kardeşim olarak gördüğüm arkadaşım bir kızdan hoşlandı Ilk dönemin bitmesine eksik kalmıştı Bende o kızın arkadaşını gördüm En öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
OKURSANIZ BENİM İÇİN KOSKOCOMAN BİR İYİLİK YAPARSINIZ LÜTFEN YARDIM EDİN ilk olarak 17 yaşındayım buzamana değin değişik aşklar yaşadım lakin 12 hafta önce okulun son günlerinde buse adında bir kızla tanıştım hiç bir kıza karşı hissetmediğim duygular yaşadım fazla bambaşka anlatamam fazla fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,496Konular
981,804Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt