Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ne yapmaya calisiyor (Ayrılmalımıyım?)

Ne yapmaya calisiyor (Ayrılmalımıyım?)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Arkadaşlar kız arkadaşımla 2 gün once ufak bi tartısma yasadık sacma nedenlerden nedeniyle her neyse sinirlendim bulusmustuk ayrıldm ordan eve geçtim telde tartisma devam etti ve sonradan aksam saat 8 gibi mesaj atti bittigini soledi buraya dek dedi yanıt vermedim saat 12:30 gibi mesaj geldi tele

İki defa insan annesinden ayrilir,biri doğarken biri ölürken
İki kez insan sevgiliye bağlanır,biri baslarken biri biterken
İki anlam yükler insan hayata,biri ağlarken biri gülerken
ve insan sadece bir kere kiymet bilir
O da elindekini kaybederken kaybetmek istemediklerime

Diye bir mesaj geldi ne demek istedi acaba her neyse tekrar yanıt vermedim Gündüz oklda gordm napiyosn dedi cevap vermeden gectm yanından snra msj atti dersteyken Ne bicim insansin sen ya seviyorum dedin bumu sevginin karsiligi yalancisin sen dedi ben de cevap attim Bitti diyen sendin diye sonra işte bi kaç mesjlastk bitmiş barısmak istediğini soledi simdilik konusuyoruz fakat Ayrılmalımıyım sizce acaba baska birisine ckma teklifi etti o kbl etmeynce her yerde bana donmekmi istedi aklıma bu geldi yani bana diyo seni test etmek amaclı soledm tepkini olcmek icin

Birazcık uzun oldu kusura bakmayın okuduğunuz için teşekkürler yorumlara +rep vericem

858,506Konular
983,074Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt