Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

necip FAZIL KISAKUREK ŞİİRLERİ

necip FAZIL KISAKUREK ŞİİRLERİ
0
202

Similar threads

Olum Şiirleri Necip Fazıl kısakurek Necip Fazıl Kısakurek olum şiirleri Necip Fazıl Olum Şiirleri Olunun Odası Bir oda, yerde bir mum, perdeler indirilmiş; Yerde cıplak bir gomlek; korkusundan dirilmiş Sutbeyaz duvarlarda civilerin golgesi Artık ne bir cıtırtı ne de bir ayak sesi…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Necip Fazıl Kısakurek Anneme Mektup şiiri Ben bu gurbet ile duştum duşeli, Her gun biraz daha suzulmekteyim Her gece, icinde mermer doşeli, Bir soğuk yatakta buzulmekteyim Boylece bir lahza kaldığım zaman, Geceyi koynuma aldığım zaman, Gozlerim kapanıp daldığım zaman, Yeniden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Necip Fazıl Kısakurek Şiirleri Gurbet Şiiri Necip Fazıl Kısakurek GURBET Dağda dolaşırken yakma kandili, Fersiz gozlerimi dağlama gurbet! Ne soylemez, akan suların dili, Sessizlik icinde cağlama gurbet! Titrek parmağınla tutup tığını Alnıma işleme kırışığını Duvarda, emerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
400
Necip Fazıl Kısakurek Şiirleri Necip Fazıl Kısakurek Guzel Şiirleri ANNEME Anne girdin duşume Yorganın olsun duam; Mezarında uşume Anlamam, anlatamam Duşen duştu peşime, Artık vadeler tamam AYNALAR Aynalar, bakmayın yuzume dik dik; İste yakalandık, kelepcelendik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
imagesnecipfazilkisakureknehastabeklersabahi5aedcbf301822 NE HASTA BEKLER SABAHI NE TAZE OLUYU MEZAR NE DE ŞEYTAN BİR GUNAHI SENİ BEKLEDİĞİM KADAR GECTİ İSTEMEM GELMENİ YOKLUĞUNDA BULDUM SENİ BIRAK VEHMİMDE GOLGENİ GELME ARTIK NEYE YARAR NECİP FAZIL KISAKUREK (1904...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt