Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Neden Allah 'a inanmalıyız?Buna ihitiyacı mı var?

Neden Allah 'a inanmalıyız?Buna ihitiyacı mı var?
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Geçen günlerde bunu düşünürken en sonunda yanıtını kendim buldumSizinle de paylaşmak istedimÇocukken ahiret diye bişey bilmezdim ve bi ara hep öleceğmizi bir daha annemi babamı göremeyeceğimi düşünmekten uykularım kaçar olmuştu(Daha 67 yaşlarındayım tabii)SOnra anneme bunu anlattım ve annem bana öbür dünyadan,öldükten sonra başka biyerde tekrar hayata devam edeceğimizden bahsettiO günden sonra çok mutlu olmuştum ve uyukularım artık kaçmayacaktı
Şİmdi tekrar bunları düşündümPeki bir ateist olsaydım şimdi durumum ne olurduHeralde bunalıma girmiş hayata negatif bakan,belki de bir hırsız,veya bir katil,insanları hor gören bir insan olurdum, kimbilirÇünkü Allah hayatımda yok(misal olarak diyorum)İnanç olmayınca da hertürlü haksızlığı kötülüğü korkmadan yapardım heraldeAma yine hep mutsuz olurdumNeden çünkü öldükten sonra bi daha yaşam yokBeni bekleyn bir cennet de yokİ
İşte Allah bence bu yüzden ona inanmamızı istiyorOnun buna ihityacı yokHerşey bizim için,bizim mutluluğmuz içinHer türlü negatiflik bile bizim iyiliğimiz olgunlaşmamız için diyorumUmarım sizde hep böyle düşünürsünüz