Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

neden morpa kampüs üyelik kartı istiyor?

neden morpa kampüs üyelik kartı istiyor?
0
128

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
niçin morpa kampüs üyelik kartı istiyor?

Morpa Kampüs; ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazır, yeni öğretim müfredatına uygun, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Bu yazılım ücretli olduğu için üyelik ister *

Similar threads

Morpa Kampüsüne nasıl üye olunur Morpa Kampüs nedir: Morpa Kampüs; ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazır, yeni öğretim müfredatına uygun, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Morpa Kampüs ’e üyelik süresi 1 yıldır Morpa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
Morpa Kampüse Nasıl Kaydolunur Ilk Olarak Morpa Kampüs nedir öğrenelim arkadaşlar Morpa Kampüs ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazır, yeni öğretim müfredatına uygun, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Morpa Kampüs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Morpa Kampüs Nedir Morpa Kampüs Ne Demektir Morpa Kampüs; ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde desteklemek için hazır, yeni öğretim müfredatına uygun, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Daha ayrıntılı veri elde etmek için TIKLAYINIZ *
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Morpa Kampüsüne nasıl aza olabilirim Morpa Kampüs nedir Morpa Kampüs ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde desteklemek için hazırlanmış, yeni öğretim müfredatına yerinde, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır Morpa Kampüs ’ün içeriği, 1982...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Morpa Kampüs nedir Morpa kampüs ne demek Morpa Kampüs Hakkında Bilgi Morpa Kampüs, 1982 yılından beri eğitim sektöründe faaliyetlerini sürdüren Morpa Kültür Yayınları göre hazır, öğretmen, öğrenci ve veliler tarafından kullanılan bir eğitim portalıdır Morpa Kampüs; ilköğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
261
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt