Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nefes eğitim merkezine gitti, çektiği kokudan dolayı 10 saat kendine gelemedi

Nefes eğitim merkezine gitti, çektiği kokudan dolayı 10 saat kendine gelemedi
0
82

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
Nefes%2Degitim%2Dmerkezine%2Dgitti%2Dcektigi%2Dkokudan%2Ddolayi%2D10%2Dsaat%2Dkendine%2Dgelemedi%2D239190%2Ejpg

İstanbul Beşiktaş’ta bulunan ünlü bir nefes eğitim merkezinde eğitim gören bayan öğrenci, seans sırasında eğitimin bir modülü olduğu söylenerek pet şişe üzerinden kendisine verilen havayı soludu. Bunun üzerine halının üstünde uçtuğunu hissedip değişik hareketler sergilemeye başlayan bayan kendisinden geçip 10 saat sonra ayıldı. Daima koşma ve kusma hissi yaşadı. Olayı polise intikal ettiren genç bayan, kendisine uyuşturucu verildiğinden şüphelendi. Savcılıkça olayla ilgili başlatılan soruşturmada mağdur bayandan DNA örnekleri alınarak uyuşturucu testi için İsimli Tıp Kurumu’na gönderildi.

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan ünlü bir 'nefes eğitim merkezi'nde genç bir bayanın yaşadıkları tüyleri ürpertti. Tezlere nazaran, 36 yaşındaki Zeliha D., arkadaşının tavsiyesi üzerine özel bir nefes eğitim merkezine gitti. Merkez, bir apartman dairesinde sağlıklı hayat dayanağı vermek üzere kurulmuştu. Öğrencilere birinci başta bir diyet programı veriliyor ve programda kırmızı et, şekerli yiyecekler, çay ve kahve tüketilmemesi gerektiği yazıyordu.

UYUŞTURUCU MU İÇİRDİLER?

12 Mayıs günü eğitime başlayan genç bayan, başka öğrencilerle birlikte seansa başladı. Olay günü, hocalar tarafından öğrencilere sakinleştirici tesiri bulunan bir çay ikram edildi. Çayla birlikte yapılan sohbetin çabucak akabinde nefes eğitimi başladı. Yarım litrelik pet şişeleri ağızlarına alan öğrenciler dağıtılan uyku bandı ile gözlerini kapatıp mindere uzandı. Zeliha D. de hocaların söylediklerini yaptı. Bu sırada teze nazaran genç bayanın ağzına pet şişeden ağır bir koku ve bitki tadı geldi. Akabinde rahatladığını hissetti.

SİS KATMANI OLUŞTU

Zeliha D., bu sırada nerede olduğunun farkında değil, değişik hisler içerisinde memnundu. Bu sırada eğitmen öğrencilerle sohbet etmeye çalışıyor, içinde bulundukları durumu sorguluyordu. Zeliha D.'nin savına nazaran, odada bir sis katmanı mevcuttu.

482617687.jpg

"HALININ ÜSTÜNDE UÇUYORUM, DAİMA KOŞMAK İSTİYORUM"

Ortadan geçen kısa bir mühlet sonra genç bayan halının üstünde uçtuğunu hissetmeye başladı. Teze nazaran, pet şişe üzerinden soluduğu havadan bir mühlet sonra kendinden geçen ve 10 saat boyunca kendine gelemeyen genç bayan, ayıldıktan sonra daima koşmak istiyor ve garip hareketler sergiliyordu. Mide bulantısı, kaygılanma hissi ve kusma gereksinimi yaşan genç bayan, tüm bu yaşadıkları için 4 bin lira para ödedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kendisine geldikten sonra kurstan ayrılmak için kurs yetkilisiyle konuşan genç bayan, kendisine ne yapıldığını sorgulayınca reaksiyonla karşılaştı. Daha sonra polis merkezine giderek anlattı. Savcılığa intikal ettirilen durum sonrası genç bayana uyuşturucu unsur verildiğinden şüphelenip kıl, kan ve tükürük örnekleri alındı ve İsimli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Dilek Yaman/Sabah

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt