Nefis Ispanak Yemeği Tanımı İçin Materyaller
- Yarım kilo ıspanak
- Yarım kuru soğan
- 1 yemek kaşığı pirinç
- 2 yemek kaşığı kadar kıyma
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 su bardağı sıcak su
- Pulbiber
- Sıvı yağ
- Tuz
Nefis Ispanak Yemeği Tanımı Yapılışı
- Öncelikle ıspanağımızı yıkayıp doğrayalım. Yarım soğanı doğrayıp sıvı yağla kavuralım.
- Üzerine salçamızı ekleyelim 1 dakika kadarda salçayla kavuralım.
- Daha sonra ıspanakları ekleyelim.
- Bu ortada kıymayı küçük bir tavada az yağla kavuralım ve ıspanaklarımızın üzerine ekleyelim.
- Daha sonra 1 su bardağı sıcak suyu tuz ve pulbiberi ekleyip kapağını kapatalım.
- Orta ara karıştırarak istediğiniz pişme kıvamına gelince altını kapatalım. Afiyet olsun.