Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nefis Kahvaltılık Kaşarlı Kapya Biber

Nefis Kahvaltılık Kaşarlı Kapya Biber
0
82

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Nefis Kahvaltılık Kaşarlı Kapya Biber Tanımı İçin Malzemeler

• 1-2 adet kapya kırmızı biber
  • 1 küçük kase kaşar peynir
  • 1 çay kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
  • Tuz

Nefis Kahvaltılık Kaşarlı Kapya Biber Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ben 1 adet büyük uzunluk kapya biber kullandım. Biberi yıkayıp dilediğiniz halde doğrayın ,ben biraz iri doğradım, daha küçük doğrayabilirsiniz.
  2. Tavaya sıvı yağı alıp, biberleri de ek edip, kızartalım daima karıştırarak. Biberler yumuşayınca tereyağı ek edelim tuz serpiştirelim ve üzerine rendelenmiş kaşar peynirini gezdirelim.
  3. Kaşar peynirin ölçüsü büsbütün size kalmış lakin üstünü kapatacak kadar olursa çok hoş olur. Sıcak servis edilir.
  4. Tereyağı kullanma nedenim daha lezzetli tat veriyor lakin sevmiyorsanız ,yağlı olur diyorsanız kullanmaya bilirsiniz.
Nefis Kahvaltılık Kaşarlı Kapya Biber Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Nefis Kahvaltılık Kaşarlı Kapya Biberli Domates Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı menemenlik sos (Domates ve acı biber karışık)3-4 yemek kaşık zeytinyağı1 tane közlenmiş kapya biber6 dilim kaşar peyniriTuzKekik Üzerine Doğranmış ceviz Nefis Kahvaltılık Kaşarlı Kapya Biberli Domates Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Kahvaltılık Kaşarlı Biber Tanımı İçin Gereçler 1 kapya biber7-8 sivribiber1 diş sarımsak1 domatesYarım çay bardağı sıvı yağ Üstüne Kaşar peyniriPul biber Kahvaltılık Kaşarlı Biber Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Tavaya sıvı yağ, doğradığımız kapya biber ve sivri biberleri ekleyelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Kaşarlı Kapya Biber Tanımı İçin Gereçler 4 adet kapya biber100 gr kaşar peynirBiraz maydanozTuzPulbiberKekik Kaşarlı Kapya Biber Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Kapya biberler ince doğranır. Yağda yumuşayana kadar kavrulur. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpilir. Baharatları ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Sucuklu Biberli Nefis Kahvaltılık Tanımı İçin Gereçler Küçük bir kase sucuk (Yarım ay formunda doğranmış )1 büyük kapya biber6-7 adet yeşil biber (Köy biberi de olur)2 adet domates rendesi1 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı sıvı yağ1/2 (yarım) çay kaşığı tuz, karabiber, kekik, pul biber Üzeri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Kahvaltılık Kapya Biber Domatesli Tarifi İçin Malzemeler 1 adet kapya biber1 adet domates50 gr kaşar peyniri3 dal dereotu1 yemek kaşığı zeytinyağ Not: kişi sayısına göre malzemeleri çoğaltabilirsiniz Kahvaltılık Kapya Biber Domatesli Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Biberi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt