Nefis Kaldirik Kavurma (Anneciğimin Ellerinden) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo kaldirik
- 2 tane soğan
- 3 tane yumurta
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Arzu ettiğiniz kadar pulbiber ve karabiber
Nefis Kaldirik Kavurma (Anneciğimin Ellerinden) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kaldiriki doğrayın, bol suda yıkayın.
- Sonra yumuşayıncaya kadar haşlayın ve suyunu süzün.
- Soğuyunca suyunu sıkın. Öte yandan soğanı yağda pembeleşinceye kadar kavurun.
- Kaldiriki ek edip kavurmaya devam edin.
- Daha sonra içine yumurtaları kırıp pişene kadar karıştırın.
- Son olarak tuzu ve baharatları ekleyip tekrar karıştırın. Sıcakken servis edin. Afiyetler olsun????.