Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nefis Kaldirik Kavurma (Anneciğimin Ellerinden)

Nefis Kaldirik Kavurma (Anneciğimin Ellerinden)
0
66

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90

Nefis Kaldirik Kavurma (Anneciğimin Ellerinden) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo kaldirik
  • 2 tane soğan
  • 3 tane yumurta
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Arzu ettiğiniz kadar pulbiber ve karabiber

Nefis Kaldirik Kavurma (Anneciğimin Ellerinden) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kaldiriki doğrayın, bol suda yıkayın.
  2. Sonra yumuşayıncaya kadar haşlayın ve suyunu süzün.
  3. Soğuyunca suyunu sıkın. Öte yandan soğanı yağda pembeleşinceye kadar kavurun.
  4. Kaldiriki ek edip kavurmaya devam edin.
  5. Daha sonra içine yumurtaları kırıp pişene kadar karıştırın.
  6. Son olarak tuzu ve baharatları ekleyip tekrar karıştırın. Sıcakken servis edin. Afiyetler olsun????.
Nefis Kaldirik Kavurma (Anneciğimin Ellerinden) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Lokum Üzere Et Kavurma Tanımı Et Kavurmanın Püf Noktaları (Videolu) İçin Gereçler 500 gram dana eti50 gram iç yağı1 çay kaşığı tuz1 su bardağı sıcak su Lokum Üzere Et Kavurma Tanımı Et Kavurmanın Püf Noktaları (Videolu) Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Kuşbaşı doğranmış dana eti ile tavada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Kahvaltılık Kavurma Tanımı İçin Gereçler 10 kg kırmızı dana et1.5 kg iç yağ1 çay bardağı iri tuz Kahvaltılık Kavurma Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Etleri minik kuşbaşı doğrayıp genişçe bir tencereye alın su ek etmiyoruz. Kapağını kapatıp pişmeye bırakın. Et kendi suyunu salıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Nefis Pırasalı Tepsi Böreği (Baklavalık Yufka İle) Tanımı İçin Malzemeler 1 paket baklavalık yufka İç harcı için: Yarım kilo pırasa1 tane büyük uzunluk havuç1 tane soğan4 yemek kaşığı sıvı yağ1 çay bardağı lor peyniriTuzPulbiberKarabiber Sosu için: 2 su bardağı süt1 çay bardağı sıvı yağ2 tane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
Limonata (Ev İmali Nefis Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler 4-5 adet limon1 adet portakal1 su bardağı şeker9 su bardağı içme suyu Limonata (Ev Üretimi Nefis Lezzet) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Derin bir kaseye limonların ve portakalın kabuklarını rendenin ince tarafı ile çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Velibah (Çerkez Gözlemesi) Nefis Lezzet Tanımı İçin Malzemeler 2,5 su bardağı su (ılık)1 paket kuru maya1 tatlı kaşığı tuz7 su bardağı un İçi için; 5-6 adet patates (Haşlanmış)TuzKarabiberPulbiberMaydanoz Üzerine sürmek için; 100 gr tereyağı Velibah (Çerkez Gözlemesi) Nefis Lezzet Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt