Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nefis Mısır Unlu Çorba Tarifi Videolu

Nefis Mısır Unlu Çorba Tarifi Videolu
0
34

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
nefis-misir-unlu-corba-tarifi.jpg

Nefis Mısır Unlu Çorba Tarifi İçin Malzemeler

• 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 3 yemek kaşığı mısır unu
  • 1 adet soğan
  • 1 adet patates
  • 1 adet havuç
  • 6 su bardağı sıcak su (Tavuk suyu da olabilir)
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Nefis Mısır Unlu Çorba Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Herkese merhabalar???? bugün sizlere nefis bir çorba tarifiyle geldim???? lezzeti tek kelimeyle şahane ve evde olan malzemelerle şipşak hazır✅ hemen yapımına geçelim????.
  1. İlk olarak tencereye tereyağı alıp eritelim.
  2. Üzerine mısır ununu ekleyerek kokusu çıkıncaya kadar ortalama 4 dk kavuralım.
  3. Ardından yemeklik doğradığımız soğanı ekleyerek 1-2 dk kavurmaya devam edelim.
  4. Sonrasında küp küp doğradığımız patates ve havucu ekleyerek 4 dk kadar kavuralım.
  5. Artık suyunu ekleyebiliriz. Ben ilk aşamada 5,5 su bardağı sıcak su ekledim. Dilerseniz tavuk suyu da kullanabilirsiniz.
  6. Suyu ekledikten sonra ocağı kısarak kısık ateşte 25 dk kadar pişirelim.
  7. Sebzeler yumuşayınca blenderdan geçirebiliriz. Benim çorbamın 25 dk pişmesi yeterli oldu.
  8. Blenderdan geçirdikten sonra kıvamına bakalım. Eğer koyu olursa bir miktar sıcak su ekleyerek birkaç dakika kaynatalım.
Özellikle bu soğuk günlerde içinizi ısıtacak nefis bir lezzet✅ kesinlikle deneyin derim???? deneyeceklere şimdiden afiyet olsun????Bu ve diğer tariflerimin detaylı videoları için sizleri youtube kanalıma beklerim????

Nefis Mısır Unlu Çorba Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,496Konular
982,156Mesajlar
30,097Kullanıcılar
InfoIntruderSon üye
Üst Alt