Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nefise Karatay Yeni Rolü İçin Otopsi İzledi

Nefise Karatay Yeni Rolü İçin Otopsi İzledi
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Nefise Karatay Yeni Rolü İçin Otopsi İzledi otopsi yapma oyunları bebek otopsi resimleri nefise karatay etap yeni otopsiler otopsiler görüntüleri 1548625887 1548625887 nefisekaratayyeniroluicinotopsiizledi5c4e27e3dd2e3nefisekaratayyeniroluicinotopsiizledi5c4e27e3dd2e3 http:ssporsitesinetimagesnews30116 MAT adlı dizideki dedektif rolüne hazırlanmak için morga girip bir bebeğe yapılan otopsiyi izlerken bayılan Karatay hâlâ toparlanamadı ABD'de dört ay oyunculuk ve dil eğitimi aldıktan sonradan Türkiye'ye dönen Nefise Karatay son olarak Kurtlar Vadisiadlı dizide rol almıştı Meşhur manken bugünlerde TRT için çekilecek bir dizi için hazırlanıyor Türkiye'de de beğeniyle izlenen CSI(Kabahat mahali araştırmalarını konu alan ABD kaynaklı dizi) tarzı bir yapımda oynamaya hazırlanan meşhur manken, aydınlanmamış cinayetleri çözen bir dedektifi canlandıracak Rolüne iyi hazırlanmak isteyen Karatay geçtiğimiz günlerde bir otopsiye katıldı Meşhur yıldız, bir aylık bebek cesedi üstünde yapılan incelemede hazırlanmış bulundu Oysa morgda fenalaşan Karatay, sağlık görevlilerinin yardımıyla kendine gelebildi Karatay yaşadıklarını şöyle anlattı: 'YARDIM ALIYORUM' Bebek cesedi bakmak içimi sızlattı Morg, yaşamda son nokta Otopsi izledikten daha sonra yaşam felsefem değişti Üç gündür gözüme uyku girmiyor Bebeklerin her yerinin kesilip biçildiğini, iç organlarının parçalandığını gördüm Ruh sağlığım bozuldu Adli psikologumun yardımıyla sakinleşiyorum Kendimi fazla fena hissediyorum fakat dizi çekimleri boyunca morgda ve cesetlerle olacağım için de buna kendimi hazırlıyorum  

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt