Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nereden Sevdim O Zalim Şarkı Sozu

Nereden Sevdim O Zalim Şarkı Sozu
0
227

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Nereden Sevdim O Zalim Şarkısının Sozleri

Cileli hayatı paylasan bendim
Anlamsız gunlerin nesesi bendim
karanlık dunyanın ısıgı bendim
beni boyle bırakıp nasılda gittin?

Nereden sevdim o zaliminereden sevdim o zalimi?
hayatımı yakıp gitti
Beni boyle perişan etti

Aşkından başka bir aşk tanımazdım
Ayrılık acısı tattırmadım ki
Canım gibi sevdim yandırmadım ki
Gonul defterini kapatıp gittin

hayatımı yakıp gitti
Beni boyle perişan etti

Similar threads

Sinan Itina Nereden Sevdim O Zalimi Çileli hayatı paylasanım bendim Yararsız günlerin neşesi bendim Karanlık dünyanın ışıgı bendım Benı boyle bırakıp nasılda gittin Nereden sevdim o zalimi Nereden sevdim o zalimi Hayatımı yıkıpta gitii Nereden sevdim o zalimi Nereden sevdim o zalimi Benı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Müslüm Gürses Nereden Sevdim O Zalimi Çileli hayatı paylasanım bendim Yararsız günlerin neşesi bendim Karanlık dünyanın ışıgı bendım Benı boyle bırakıp nasılda gittin Nereden sevdim o zalimi Nereden sevdim o zalimi Hayatımı yıkıpta gitii Nereden sevdim o zalimi Nereden sevdim o zalimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Kısa Zalim Sozler En Yeni Zalim Sozler Şu zalim dunyaya geldim geleli yuzum birkez olsun gulmedi dun gece ruyamda bir peri yuzunu guldurecek biri var dedi kim diye sorduğumda senin ismini soyledi Gayem zati halinizi taciz etmek değil efkaru umumiyede muhabbet kurmaktırCevabu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
2019 Zalim Sozler kısa Zalim Sozler facebook Gayem zatı alinizi taciz etmek değil, efkarı umumiyede muhabbet kurmaktır Cevabı muspetiniz kalbi hazalimi tamiri temin edeceğinden, desti muhabbetinize talibim Hayat oyle zalim hocadırkiSozlu yapmadan yazılı yapar ​ sevilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
2019 Zalim Sözler kısa 2019 Zalim Sözler kısa Acımasız Sözler facebook Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda lüzum Facebook sayfanızda kullanacağınız, olmadı msn iletisinde kullanacağınız 2019 zalim sözleri sizlerle paylaşıyoruz2019zalimsozlerkisa5c557991b82c0alt 1549105549...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,505Konular
982,800Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt