Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Neşeli Facebook Sözleri

Hoş geldin! bydevils34 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Neşeli Facebook Sözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Şen Sözler Facebook

Azıcık Neşe Azıcık Mutluluk İşte Onun Adı Sensin Senin Adın nemi tabiiki benim Aşkım

Hadi gül yüzüme eskisi gibi Estetik Ameliyatı Başarılı geçmiş En Azından Güldüğünde bende güleceğim

içindeki çekicilik dışına vurmuş, gözlerinde atıyor adeta kalbin

okadar güzel konuşuyorsunki Beygir Yarışı Spikerleri yanında halt etmiş

Senin Değin Güzel ve Albenili Olsam benim gibi tipsiz birine parada olsa bakmazdım

Seni Okadar Çok Seviyorumki Kalbimin Dili olsada Konuşsa

Senden Başkasına bakarsam eğer çek Cumhuriyeti Türkiye Maçındaki Gibi yenileyim

Bir şeylerin ters gitmesi olası değilse, gene de zıt gider

Bir şeyin zıt gidebileceği 4 durumu ayrım eder ve bunları önlerseniz, ön çalışmasız olduğunuz 5 bir koşul anında ortaya çıkar

Her şey yolundaysa bir şeyler elbette gözünüzden kaçmıştır

Önünüzde iki sıra varsa, yavaş ilerleyen her zaman sizin bulunduğunuz sıradır

Yere düşürdüğünüz pazar çantası, tekrar tekrar içinde yumurta olan çantadır

Bir tarafınız ne dek fazla kaşınıyorsa elinizin ulaşacağı yerden o kadar uzaktadır (Deneyim!)

Başarı her zaman yalnızken kazanç, başarısızlık herkesin içinde

Sen bir hatalı yapana dek kimse seni dinlemiyordur

Siz birini işe aldıktan tam bir gün daha sonra ideal namzet iş için başvurur

Düşman menzildeyse siz de onun menzilindesinizdir

Aradığınız herhangi bir şeyi son baktığınız yerde bulursunuz

Birkaç şeyin ters gitmesi olasılığı varsa, en fazla zarar verecek olan en önce ters gider

Keyifli Sözlerin Kazanç Aklıma Gülerim Hafif bir tebessümle Hatıralarıma, Acilen Daha iyi anlıyorum hayatımda Neşe ve mutluluk Varsa oda Seninle birlikte geliyor bana

Küçücük Umtlarımın Sahibi Oldun Küçük neşelerimin Sevinçlerimin Başlangıcı oldun Şu Anda içimdeki Seni durduramıyorum içimde gi gide büyüyorsun bebeğim

Sen benim Biriciğimsin Sen Benim Damarlarımdaki Neşeli Hayat Akışımsın Sen benimsin Bunu Bilmeni isterim Sevgilim

kalbim Seninle mutlu Kalbim Senin yanında Atmaya Başlıyor ve Kalbim Seninle Aşkı Yaşıyor Seviyorum Seni Aşkım Sen benim Tek Neşemsin Mutluluğumsun ve Sevinçlerimsin

Neşe Saçan Sözlerin Kazanç Aklıma Gülerim Hafif bir tebessümle Hatıralarıma, Şu Anda Daha iyi anlıyorum hayatımda Neşe ve mutluluk Varsa oda Seninle birlikte geliyor bana

Ufacık Umtlarımın Sahibi Oldun Ufak neşelerimin Sevinçlerimin Başlangıcı oldun Acilen içimdeki Seni durduramıyorum içimde gi gide büyüyorsun bebeğim

Sen benim Biriciğimsin Sen Benim Damarlarımdaki Şen Hayat Akışımsın Sen benimsin Bunu Bilmeni isterim Sevgilim

kalbim Seninle mutlu Kalbim Senin yanına Atmaya Başlıyor ve Kalbim Seninle Aşkı Yaşıyor Seviyorum Seni Aşkım Sen benim Tek Neşemsin Mutluluğumsun ve Sevinçlerimsin

Azıcık Neşe Birazcık Sevinç İşte Onun Adı Sensin Senin Adın nemi tabiiki benim Aşkım

Hadi gül yüzüme eskisi gibi Estetik Ameliyatı Başarılı geçmiş En Azından Güldüğünde bende güleceğim

içindeki alımlılık dışına vurmuş, gözlerinde atıyor neredeyse kalbin

okadar hoş konuşuyorsunki Beygir Yarışı Spikerleri yanına halt etmiş

Senin Kadar Hoş ve Çekici Olsam benim gibi tipsiz birine parada olsa bakmazdım

Seni Okadar Fazla Seviyorumki Kalbimin Dili olsada Konuşsa

Senden Başkasına bakarsam eğer çek Cumhuriyeti Türkiye Maçındaki Gibi yenileyim

Hayatım Seni Okadar Fazla Seviyorumki Anlatamıyorum dilim tutuluyor anlatırken okadar çok yani

Sen Benim biricik bebeğimsin Senin için Saçlarımı Süpürge yaptım Aşk Hayatımda Yemedim yedirdim içmedim içirdim nankör Sevgili *

858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt