Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nevşehir Belediyesi yaya çizgilerini yeniliyor

Nevşehir Belediyesi yaya çizgilerini yeniliyor
0
105

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala şehir içi cadde ve sokaklarda bulunan yaya çizgilerinin yenilenmesi için çalışma başlattı.

Araç ve yaya trafiğinin daha sağlıklı işlemesi ve oluşabilecek kazaların önüne geçilmesi amacıyla yapılan çalışma ile trafikte yaya ve sürücüler açısından büyük önem arz eden yaya geçitleri daha görünür hale getirildi.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri, trafikte sürücülerin yayalara öncelik vermesi ve yaya geçişi önceliğine uyulması için şehrin farklı bölgelerinde de yaya geçidi yenileme çalışmalarına devam edecek.

Similar threads

Nevşehir Belediyesi, kentte araç ve yaya trafiğinin ağır olarak bulunduğu yollarda ve okul bölgelerinde yaya çizgisi yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala kent içi cadde ve sokaklarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı öncesi Sivas genelinde okul etraflarında silinen yaya geçitleri ve deforme olan kasisler ile trafik işaretlerinin yenilenmesi çalışmalarını tamamladı. Sivas Belediye Lideri Hilmi Alım çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
SİVAS (İGFA) - Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin eğitim öğretim sezonun başlamasıyla birlikte ilimizde bulunan okulları ziyaret ederek istişarelerde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Vali Vekili Şakir Öner Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan Yavuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA) Nevşehir Belediyesi 2022 Yılı Yatırım Programı çerçevesinde geçtiğimiz günlerde 2000 Evler Mahallesi TOKİ Konutları bölgesinde bulunan Orhan Gazi Caddesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Genç Osman Caddesi ve 4. Murat Sokak’ta başlayan altyapı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA) Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sabah saat 08.30’dan itibaren belediye ekiplerinin 18 farklı noktadaki çalışma alanlarında incelemelerde bulundu. Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Muhtarlık İşleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,465Konular
981,137Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt