Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

New York Ceheesecake

New York Ceheesecake
0
85

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
new-york-ceheesecake-2.jpg

New York Ceheesecake Tanımı İçin Gereçler


Tabanı için;
  • 1,5 paket eti burçak
  • 100 gram tereyağı
Üstü için
  • 2 yumurta
  • 600 gram labne peyniri
  • 400 gram krema
  • 3 kaşık un
  • 2 paket vanilya
  • Pasta çemberi
  • Ben 26 cmlik olanı kullandım

New York Ceheesecake Tanımı Yapılışı

  1. Bisküviyi robottan geçirin un üzere olsun.
  2. Başka yandan tereyağını bir tavaya alıp eritin un üzere olmuş bisküvilere güzelce yedirin.
  3. Sonrasında pasta çemberinin altına yağlı kağıt yerleştirin ve bisküvili harı elinizle yaydırın.
  4. Kaşık yardımıyla bastırarak eşit bir halde yayılmasını sağlayabilirsiniz.
  5. Hazırladığımız tabanı evvelden ısıtılmış 160 derece fırında üstü kızarana kadar pişirin.
  6. Labneli harcı elde etmek için çırpıcı ile labneyi yavaş yavaş çırpalım.
  7. Katiyen blender kullanmayın çok da çırpmayın ki kekiniz çatlama yapmasın.
  8. Daha sonra yavaş yavaş öbür gereçleri katıp elde ettiğimiz harcı fırından çıkmış tabanın üstüne yayalım ve yaklaşık 40 dakika 160 derece de pişirelim.
  9. Dikkat edin yarım cm üstü açık kalacak formda harcı boşaltalım ki pişirirken harç akmasın.
  10. Pişirme mühletince fırın kapağını açmayın.
  11. Piştikten sonra oda ısısına geldikten sonra 6 saat buzdolabında bekletelim.
  12. Daha sonra istediğiniz biçimde süsleyin. Ben hazır frambuaz sosu döktüm ve meyveyle süsledim.
Afiyet olsun.
 
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt