Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

NFS Pro Street Sorunu

NFS Pro Street Sorunu
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Benim sorunum şu:
Oyunu yüklerken 2DVD'yi yüklerken hata veriyor1DVD'yi takın diyorBen de taktım ve yüklemeyi bitirdim

Ancak oyunu açmaya çalıştığımda 'Hata Raporu GönderGönderme' diye hata çıkıyorAcaba bu sorun bilgisayarımın özelliklerinin kaldırmaması sonucu mu ortaya çıkıyorEğer öyleyse hani görüntü özelliklerini falan düşürüyorlar ben duyuyorum öyle bi şey yapılabilir mi?Yapılırsa nasıl?

Yardım Edene +rep

Similar threads

arkdaşlar elimde 2 dvd nfs pro street oyunu var 1 dvd deki beni okuyu açıom kurulu deilse bilgisayarınıza deamon tools su yükleyin dio dvd nin için de deamon tools var kuruom ondan sonra nfspartpatch dosayasını çıkarın dio çıkarıom bu dosayyı deamon tools da gösterin dio gösteriom dahan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
ArkadaŞlar Oyuna Basiomm Hata Raporu Veyaz Bİ Sorunla KarŞilaŞti Kapatilmasi Gerekİyor Dİor Sebebİ Ne Olabİlİr Cd Alldiim Yere Gtrdum Ordaki Pc Ye Ykledİ ÇlŞti Ama Bnde ÇlŞmio Ekran Kartim 256 20pixel Mb 1 Gb Ram 28 Ghz Bnlar Mİnİmum Özellİklerde ÇlŞmasi Lazim Yardim Edene ++++++rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Herkese iyi akşamlar arkadaşlarÖncelikle benim bilgisayarın özelliklerini verip daha sonra sorunlara geçmek istiyorum Windows XP Service Pack 3 32 GB Ram Nvidia GeForce 8800 GTX Intel(R) Core(TM)2 Extreme CPU X9650 @ 300GHz Medal of Honor: Oyunu kuruyorumSimgesine tıklıyorum,ekrana moh...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Arkadaşlar ekran kartım Nvidia Geforce 7300 Le 256512 mb Pixel Shader 30Dün Sims Castaway Stories'i indirdim Aşağıdaki resimdeki hatayı aldımBurada ne demek istiyorVistayı kurarsam oyun çalışır mı? imagehttp:img524**************img5245936errorez0image Bide daha öncesinde de Spiderman3'ü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
15 yıldır aralıksız devam eden Need For Speed akımına bir yerinden kapılmamış olanımız yoktur sanırım NFS deyince adı üzerinde sürat ve adrenalin akla kazanç Bu seri yıllar içinde çok bambaşka şekillerde devam ettiyse de özünü kaybetmediği zamanlarda en şaşalı dönemlerini yaşadı Bu yazımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
271
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt